MENIU CAUTĂ

Sute de oameni, în Piața Victoriei la o lună de la violențele de la mitingul diasporei

Distribuie

Sute de oameni s-au aduant în Piața Victoriei, la o lună de la violențele de la mitingul diasporei. Oamenii au vrut să-și exprime nemulțumirea față de modul în care jandarmii au intervenit pe 10 august.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Oamenii au venit în Piața Victoriei cu vuvuzele, drapeluri tricolore, dar și nu mai multe pancarete. Manifestații similare au avut loc și în weekend, când pianistul Dave Martello a susținut un scurt recital în Piața Victoriei.

Ca și atunci, și acum protestul a fost anunțat pe Facebook.

„Pe 10 septembrie ieşim în stradă în Bucureşti şi în alte oraşe din România şi Diaspora, pentru a cere demisia şi urgentarea anchetării şi judecării tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piaţa Victoriei din Bucureşti. A trecut o lună şi nu avem nicio demisie şi niciun vinovat! Considerăm că principalul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat atunci este Liviu Dragnea împreună cu grupul lui infracţional care a pus stăpânire pe Guvern, pe Parlament şi pe PSD şi doreşte să pună stăpânire pe toată România”, au scris pe Facebook organizatorii protestului.


Citește și:

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”

Citește mai multe despre piata victoriei pe Libertatea.

Comentarii