Mergi direct la conținut »
Taylor Swift a invitat 2000 de familii care țin copii în plasament la o petrecere cu pizza
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Taylor Swift a invitat 2000 de familii care țin copii în plasament la o petrecere cu pizza

Taylor Swift a invitat 2000 de familii care țin copii în plasament la o petrecere cu pizza

Taylor Swift a invitat 2000 familii care țin copii în plsament la Sadionul University of Pheoenix, din Arizona, pentru a-i urmări repetițiile și pentru a mânca pizza alături de ea, înainte de debutul mult așteptatului ei turneu ”Reputation”.

Potrivit E! News, după ce a terminat petrecerea cântăreața americană a chemat toate familiile, pe rând, pe scenă, pentru a face poze și pentru a schimba câteva cuvinte.

”Am primit un email în urmă cu câteva zile prin intermediul unei organizații care ajută la organizarea umro evenimente pentru copii adoptivi și familiile lor. Ei au chemat toate cele 2000 de familii și toată lumea a crezut că este o făcătură la început. Am crezut că este prea frumos să fie adevărat, dar când am ajuns acolo, ne-am distrat la culme”, a spus Kellie Dillon, o mamă care ține copii în plasament.

Totodată, Taylor Swift a vizitat o fană foarte tânără care suferă de o boală gravă, dar care nu a fost precizată. Fetița, Issabella McCune, în vârstă de doar 8 ani, nu a putut să meargă la repetiții, așa că vedeta a făcut tot posibilul să ajungă la spital pentru a-i îndeplini visul.

Turneul lui Taylor Swift pornește pe 8 mai și va continua până în luna noiembrie în Statele Unite.


CITEȘTE ȘI: VIDEO. Opțiunea pentru admiterea la liceu trebuie să fie realistă, bine gândită și facută după evaluarea corectă a șanselor


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close