MENIU CAUTĂ

Tâlharii care au intrat cu pistolul într-o sală de jocuri din Cluj și au furat încasările au fost prinși de polițiști

Distribuie

Poliţiştii clujeni i-au identificat şi depistat pe cei doi tâlhari care au intrat într-o sală de jocuri cu măștile pe față și înarmați cu un pistol și un cuțit, de unde au furat peste 7.000 lei. În prezent, aceștia la sediul unităţii de poliţie, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Pe 17 aprilie, în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi au pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei. Cei doi aveau feţele acoperite şi au fost înarmați cu un cuţit şi cu un pistol în scopul ameninţării, a notat stiridecluj.ro

„La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj. 

Au fost prinși tot într-o sală de jocuri

Poliţiştii clujeni au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

În jurul orei  16:45, cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. 

Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţişti. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit.


Klaus Iohannis şi-a lansat a treia carte, a criticat PSD și Guvernul ”antieuropene” și a atenționat asupra extinderii analfabetismul. ”Avem, din păcate, şi persoane publice care au dificultăţi în a exprima o idee într-o frază coerentă”

Citește mai multe despre cluj, Poliție și talharie pe Libertatea.

Comentarii