MENIU CAUTĂ

Tănăr aflat sub influența drogului „zombie”, filmat în Alba Iulia. Care sunt efectele substanțelor interzise în SUA / VIDEO

Distribuie

Un tânăr care ar fi consumat probabil drogul „zombie” a fost filmat în apropierea unei benzinării din Alba Iulia. Stătea în picioare, în ploaie, legănându-se pierdut lângă o benzinărie situată la ieșirea din oraș, spre Sebeș.

Adolescentul ce pare a fi sub influența unor substanțe stupefiante a fost filmat de jurnalistul Rareș Năstase care a povestit despre incident pe contul său de Facebook, notează alba24.

„Trist, foarte trist… Aceste imagini încep să devină o obisnuinţă pe la noi, din păcate o să le tot vedem prin ţară. Efectul Zombie, efectul ”legalelor”, droguri despre care vă vorbeam în urmă cu o luna, la ”ROMANIA, TE IUBESC!” Tineri care fumează ţigări cu diverse substanţe ce distrug, la propriu ţesutul creierului, după cum afirmă medicii. Sunt dependenţi care îmi povesteau cu ocazia reportajului că nici măcar nu îşi dau seama ce li se întâmplă, au impresia că au clipit de 3 ori sub efectul acestor substanţe nocive. Bine că nu s-a urcat la volan, şi nici nu s-a aventurat la şosea, prin traficul din zonă. PS: Şi-a revenit dupa vreo 15 minute, l-a luat cineva cu maşina. Oamenii de la benzinarie spun că îl cunosc poliţiştii locului, a mai fost ridicat din zona, în aceeaşi stare”, a scris jurnalistul Rareș Năstase.

Ce este „drogul zombie” care-i paralizează pe tinerii din Câmpia Turzii. Specialist antidrog: „După comportament, par drogaţi cu etnobotanice”

Investigatorii nu au reușit încă să numească drogul nou, dar el este cunoscut ca „zombie”, după efectele produse în urma consumului.

Specialiștii susțin că aceste droguri seamănă cu „spice”, căruia i se mai spune, pe site-urile de specialitate, și „zombie” și care a făcut prăpăd în Europa și America de Nord. „Spice” e o mixtură de chimicale, făcută în laborator, creată pentru a reproduce efectele celebrei substanțe psihoactive care se găsește în marijuana, THC (tetrahydrocannabinol). Drogul este interzis în USA din 2013 și în Marea Britanie din 2016.

Aflați care sunt efectele drogului care îi face pe tineri ”zombie”.


Citește și:

EXCLUSIV | AFACEREA COCAINA: Un tânăr român cărăuș de droguri din America de Sud în Europa, plătit cu 4.000 de euro pentru un transport, povestește ce sume imense trec prin mâinile traficanților și cum a fost prins și închis în Brazilia!


 

Comentarii