MENIU CAUTĂ

Tânără mamă din Sibiu, bătută în mașină de un șofer, în timp ce aștepta la semafor

Distribuie

Tânără mamă din Sibiu, bătută în mașină de un șofer, în timp ce aștepta la semafor. Împreună cu femeia se aflau și cei doi copii ai săi. Aceasta a povestit pe contul de socializare, cum s-a întâmplat totul, iar alături de mesaj a atașat și o imagine.

Femeia spune că agresorul conducea un autoturism Audi, de culoare roşu, cu numărul de înmatriculare SB-69-PAO.

„Ieri, pe la 14:30 merg cu copiii pana la Lidl. Vin dinspre Calea Dumbravii, sens giratoriu, intru pe Mihai Viteazu. In fata semaforului spre Calea Cisnadiei, langa banca Transilvania, un AUDI ROSU, nr: SB-69-PAO imi taie calea si se pune in fata mea la semafor. Semaforul fiind verde, ii fac semn la om sa mearga inainte… Si se da jos din Audi o mini-matahala, imi smulge usa, ma injura si urla la mine ”cine te crezi sa-mi tai mie calea?”… Repet, omul era IN FATA mea la semafor. Ma mai injura o data si merge la masina lui. Semaforul e verde, ii fac dinou semn sa mearga inainte, omul se da jos furios din masina, smulge usa mea, ma ameninta ca ma omoara, ma injura si MA LOVESTE cu toata puterea PESTE FATA!!!! Apoi pleaca cu nonsalanta. Eu raman acolo. O mama cu doi copii in masina. Ambele fete minim socate. Ce sa fac acum? M-am gandit ca o mama – sa duc copiii acasa. Apoi am sunat la urgenta. Mi-am pierdut constienta, am stat 11 ORE LA URGENTA ca sa fac toate investigatiile necesare: raze, CT, luni urmeaza RMN…Port guler. Am vanatai. Am portiera stricata. Omul a plecat. Nonsalant.  Trebuie ca acest om sa ajunga in fata organelor competente, in fata POLITIEI, cum e posibil ca in 2018, in Sibiu – Capitala Culturala Sibiu, Intr-un oras cultural de renume mondial, sa se intample asa ceva??? In plina zi a fost mult trafic, multe persoane pe Mihai Viteazu… daca ati fost acolo ieri, dati-mi un semn, intr-un mesaj privat. Sunt camere de filmat peste tot, sper ca aest individ sa nu scape neidentificat!”, a scris femeia bătută.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Au sărit în flăcări pentru a-și salva semenii. Acum sunt numiți ”cei patru fantastici din Neos Voutzas”

Citește mai multe despre batuta, Sibiu și șofer pe Libertatea.

Comentarii