Mergi direct la conținut »
Andreea Celea, românca moartă în Republica Dominicană, și-a presimţit sfârșitul. "Jur că asta simt!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Andreea Celea, românca moartă în Republica Dominicană, și-a presimţit sfârșitul. „Jur că asta simt!”

Noi detalii despre Andreea, tânăra româncă moartă în Republica Dominicană, ies la iveală. Se pare că fata și-a presimțit sfârșitul. Înregistrări audio tulburătoare ar putea fi folosite drept o dovadă în plus de catre familia aflată în căutarea adevărului.

Din mărturisirile făcute de Andreea unei prietene reiese că tânăra şi-ar fi presimţit moartea.

„A venit cu un cuţit nenorocit, mă alerga înnebunit şi mă trăgea spre el ca un nebun. El va scăpa, fiindcă familia lui are foarte mulţi bani. Nenorocitul ăsta nu va păţi nimic şi va face orice ca să mă omoare. Jur că asta simt!”, i-a spus Andreea prietenei sale.

Un judecător urmează să decidă dacă tânărul acuzat că a ucis-o pe Andreea, românca găsită moartă în Republica Dominicană,  rămâne sau nu în arest, potrivit Observator.tv.

Româncă moartă în condiții misterioase în Republica Dominicană. Andreea Celea, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită în fața unui hotel din Santo Domingo, Republica Dominicană.


Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Paula Seling, despre cum s-a schimbat cariera după câștigarea trofelui Cerbul de Aur. „Am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante”

Close
Închide
  Close