De Dragoș Tănase,

Potrivit IPJ Prahova, în urma cercetărilor s-a stabilit că tânăra ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.

„Astăzi (duminică -n.r.), în jurul orei 11.00, am fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localităţii Râfov, a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost iniţial violată şi apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere”, potrivit IPJ Prahova.

Fata era din localitatea prahoveană Buda, iar suspectul din localitatea Sicrita. Este recidivist și a ieșit din închisoare înainte de termen, anul trecut, pe baza recursului compensatoriu. El executa o pedeapsă pentru tâlhărie.

Cei doi aveau o relație, iar astăzi adolescenta s-ar fi împotrivit atunci când el a dus-o în pădure și a lovit-o. După ce a abuzat-o, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, spun surse din anchetă, citate de Observator TV. Cadavrul prezenta răni în zona gâtului.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi viol, a mai menţionat sursa citată.

Recent, o elevă din Suceava a fost batjocorită în cimitir de doi colegi, după o petrecere. Băieții au fost condamnați la închisoare.

FOTO ilustrativ


Citește și:

O tânără gravidă a fost ucisă de o altă femeie, care i-a scos pruncul din pântece și a zis că e al ei! Criminala a găsit-o pe victima sa pe Facebook


 

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism