Mergi direct la conținut »
Dezvăluiri uluitoare făcute tânărul care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci. „Mi-am dat seama că e foarte pervers”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dezvăluiri uluitoare făcute tânărul care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci. „Mi-am dat seama că e foarte pervers”

Dezvăluiri uluitoare făcute tânărul care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci. „Mi-am dat seama că e foarte pervers”

Informații șocante ies la iveală, după ce tânărul care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci s-a hotărât să rupă tăcerea. Flaviu a mărturisit că a vrut să-l lovească pe preotul care, în urmă cu cinci ani, i-ar fi propus să întrețină relații sexuale cu el, contra unor sume de bani. Bărbatul, care acum 22 de ani, a spus că nu este homosexual și că este pregătit să discute cu procurorii despre înregistrarea cu preotul Cristian Pomohaci.

Flaviu are 22 de ani și lucrează într-o fabrică din Dusseldorf, Germania, informează postul de televiziune NCN TV. În urmă cu cinci ani, spune că a dat dovadă de un curaj nebun atunci când l-a înregistrat într-o mașină pe preotul Cristian Pomohaci.

„M-am decis să îl înregistrez când am văzut că cazul ia amploare și chiar se ajunge la niște exagerări din partea lui și chiar mi-am dat seama că e foarte pervers! Deci, mie nu îmi venea să cred unde ajungem și îmi venea de necrezut ce dorea de la mine și îmi era și milă, într-un fel, de oamenii care îl căutau și îi cereau ajutorul!”, a mărturisit tânărul care susține că l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci.

Bărbatul a menționat că nu a frecventat anturajul părintelui Pohomaci și nu știe dacă acesta era compus din persoane cu orientare homosexuală.

„Când am făcut înregistrarea am vrut să se audă cu gura lui că dorește să aibă relații sexuale cu alții… că el nu avea șanse la mine și eu nu am vrut să mă duc departe sau… La mine chiar nu s-a întâmplat nimic. Victima lui poate am fost numai prin avansuri sexuale, în rest, nu am avut nici un fel de atingeri sau așa mai departe și am vrut să se audă că are tendințe și chiar vrea să facă lucrul acesta! Eu nu aveam pe nimeni, nici un anturaj, nimic, am inventat, pur și simplu, din capul meu, și am zis de Germania că era o țară care îmi plăcea”, a povestit Flaviu, care avea doar 17 ani atunci când l-a înregistrat pe Cristian Pomohaci.


Citește și Lovitura primită de Cristian Pomohaci. Ce măsură a luat primarul din Bistrița împotriva lui


Tânărul care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci vrea să discute cu procurorii

Flaviu a menționat că nu este homosexual. Tânărul a spus că este de profesie instructor sportiv, iar în Germania lucrează într-o fabrică și ca trainer personal. Tânărul a explicat nu a vrut să folosească înregistrarea pentru a-l șantaja pe Cristian Pomohaci.

„Nu am vrut să se ajungă, cum s-a ajuns acum, la televizor sau ceva de genul, să mi se spună numele, nu am vrut să fiu cunoscut pentru așa ceva! Și am făcut-o doar pentru mine și chiar pentru prieteni, că nu ne venea să credem ce se întâmplă și la vârsta aia mi se părea ceva interesant și de necrezut!”, a precizat tânărul.

Flaviu și-a amintit că s-a întâlnit de puține ori cu Cristian Pomohaci. Spune că a vrut să-l lovească pe preot în momentul în care i-ar fi propus să-l plătească pentru a întreține relații sexuale cu el.

„Sincer, m-am enervat foarte tare, de-asta se aude în înregistrare că tremur. (…) Da, m-am enervat când am auzit așa ceva, că vrea să facă sex cu mine sau să îmi ceară așa ceva, m-am abținut foarte greu, m-am controlat greu!”, a precizat Flaviu.

Preotul Cristian Pomohaci ar fi avut un comportament mai puțin ortodox

Practicant de body-building-ul, Flaviu susține că preotul ar fi încercat să-l pipăie în momentul în care se aflau amândoi într-o mașină.

„Să mă atingă, da… dar nu în zone interzise sau… deci, numai așa, pe biceps, cât puteam eu să accept! Mai mult nu! Încerca să… El credea că la vârsta mea puteam să fiu amăgit de bani sau așa mai departe… Chiar ultima dată, când l-am înregistrat, a fost și ultima noastră întâlnire! Și de atunci am pus punct și nu a mai fost nimic!”, și-a amintit tânărul despre momentul în care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci.

În urma acestui scandal, tânărul și-a schimbat părerea despre preotul cercetat de Poliție pentru racolare de minori în scopuri sexuale.

„După mine, după părerea mea, este un mare impostor! Dar nu am nimic, așa, față de el, mi-e pur și simplu greață de felul lui de a fi și, cum era atunci, cred că așa era și acum!

Flaviu susține că ar vrea să fie audiat de procurorii care instrumentează acest caz.

„Nu am fost căutat, chiar aș vrea să fiu căutat, să se termine cazul, să spun adevărul, despre ce este vorba și ce a fost atunci și să fiu audiat de un procuror sau de un investigator”, a spus bărbatul.

Tânărul, stabilit în Germania, nu este încă hotărât dacă îl va da în judecată pe Cristian Pomohaci pentru a-i cere daune morale. În schimb, îi sfătuiește pe minorii care au fost victime ale abuzurilor să vorbească public despre traumele pe care le-au suferit.

„Trebuie să iasă în față, cu curaj, să își ia inima în dinți și să spună ce s-a întâmplat, că poate dacă… e numai o înregistrare și dovada asta, așa se zice, că am… că e greu de înregistrat, ar trebui să fii un profesionist să… chestiile astea se fac numai în străinătate și, cel puțin, în America, din câte știu, să poți să faci așa ceva! Eu am înregistrat convorbirea cu un telefon foarte vechi, destul de vechi aveam în perioada aia, un Nokia, ceva de genul…Era foarte vechi telefonul… și telefonul era în buzunar…”, a mărturisit tânărul.

Bărbatul este de părere că preotul Cristian Pomohaci trebuie să fie tras la răspundere pentru faptele sale.


Citește și De necrezut care e averea preotului Cristian Pomohaci. Nu degeaba era plimbat peste tot cu mașina


 

Close
Închide
  Close