MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2017 13:01

UPDATE. Primăria Capitalei face angajări. 2.000 de locuri de muncă, în cadrul unui Târg de Joburi. Salariile ajung până la 8.000 de lei

Distribuie

Târg de joburi la Primăria Capitalei. Cine vrea să fie bugetar și, mai mult, să lucreze pentru locuitorii Capitalei, acum e momentul să aplice pentru unul dintre cele 2.000 de joburi oferite de Primăria Municipiului București (PMB), prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă.

UPDATE vineri, ora 13:00. Aproape 300 de persoane au aplicat, vineri, în decurs de doar două ore, pentru un loc de muncă în companiile înfiinţate de Primăria Capitalei.

Potrivit viceprimarului Aurelian Bădulescu, posturile sunt adresate atât celor cu studii superioare, cât şi muncitorilor necalificaţi, iar salariile pornesc de la 2.000 de lei net şi pot ajunge şi la 8.000 de lei, în cazul funcţiilor de conducere.


Cele trei instituții organizează, în perioada 17- 18 noiembrie 2017, Târgul de Joburi 2017, în incinta Spaţiului Expoziţional al Institutului Naţional de Statistică, situat pe Bulevardul Libertăţii, nr.16, în intervalul orar 10:00- 18:00.

Intrarea la Târgul de Joburi organizat de Primăria Capitalei este liberă, iar pentru buna orientare a candidaţilor, reprezentanţii Centrului pentru Tineret şi ai ANOFM vor fi la dispoziţia acestora pe tot parcursul evenimentului.

„Prin organizarea acestui târg de joburi, Primăria Capitalei îşi propune să angajeze oameni competenţi pentru ocuparea posturilor aflate în portofoliul celor 22 de Companii Municipale. Este important de stiut ca acest târg se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și celor cu studii medii, asa ca ii invit pe toti cei care sunt în căutarea unui loc de munca să participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de muncă disponibile', a declarat Primarul General, Gabriela Firea, în legătură cu acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare accesaţi pagina web a Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, www.ctmb.eusau pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/TargdeJoburiBucurești/.

La sfârșitul lunii martie, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a votat înfiinţarea a zece societăţi pe acţiuni ale Primăriei Capitalei. Acestea urmează să se ocupe de furnizarea energiei electrice şi termice, iluminatul public, administrarea spitalelor, construirea de baze sportive şi terenuri de sport, promovarea oraşului, administrarea parcurilor, pază, consolidarea clădirilor cu risc seismic, administrarea spaţiilor publicitare, dar şi a unui dispecerat de taxi.


CITEȘTE ȘI… Închisoare pentru șoferii care consumă alcool sau stupefiante, între momentul accidentului și prelevarea probelor


 

Comentarii