De Adrian Ilie,

”Pe domnul Tăriceanu îl știam un om echilibrat, un om care cântărește mult înainte de luarea unei decizii. Într-o lună s-au întâmplat atâtea: te desparți de partener, te logodești cu Ponta și te întâlnești pe ascuns cu Orban și Turcan”, a declarat Daniel Zamfir.

Senatorul a spus că a discutat cu Viorica Dăncilă despre situația actuală a ALDE și ar fi avertizat-o că încercările de destabilizare a partidului i-ar aduce beneficii doar lui Victor Ponta, pe care-l consideră un reprezentant al ”statutului paralel”.

”E prea mult pentru partidul ăsta care avea tocmai acest brand, că era partidul împotriva abuzurilor statului paralel și ați băgat statul paralel în casă (…) Din toată povestea asta, câștigătorul principal este Ponta. Eu am avut o discuție cu dna Dăncilă și cred că orice acțiune a PSD de destructurare a ALDE îi folosește tot lui Ponta”, a afirmat Zamfir.

El a acuzat faptul că retragerea de la guvernare a ALDE a fost decisă fără consultarea liderilor partidului, același lucru fiind valabil și pentru apropierea de Pro România.

”Tu, ALDE, rupi această alianță și dai în acest Guvern și unde te duci? La Pro România. Plecăm din PSD și ne ducem la fake-ul PSD (…) Eu nu vreau să stau la masă cu domnul Ponta şi nici cu dumnealui în casă. Senatorul Daniel Zamfir, cât timp va sta în partid, va face tot ce depinde de el ca această alianţă cu Ponta să nu aibă loc”, a conchis Daniel Zamfir.

Citeşte şi:

Se cere congres în ALDE. Băişanu: „Trebuie restartat partidul!”

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile