12 Oct. 2017 16:11 , de Valentina Postelnicu

VIDEO/ ALDE respinge remanierea lui Tudose. Tăriceanu anunță că îl susține în continuare pe Viorel Ilie

Distribuie

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat joi că partidul său a luat o decizie în urmă cu două săptămâni prin care sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie este menţinut și că formațiunea îşi menţine această poziţie, în ciuda solicitării premierului Tudose ca miniștrii cu probleme penale să se retragă din Executiv.

Tăriceanu a afirmat, la finalul ședinței conducerii ALDE, că este dreptul premierului Mihai Tudose să propună remanierea unui ministru, dacă o consideră necesară.

El a arătat că la nivelul ALDE a fost luată în discuţie, joi, necesitatea ca partidul să-şi afirme în continuare „dorinţa de a menţine actuala coaliţie guvernamentală”, pentru asigurarea „stabilităţii politice”.

'Nu acceptăm ca DNA să facă Guvernul', a mai spus Tăriceanu.

Conducerea PSD se reunește, joi după-amiază, la sediul central al partidului din Aleea Kiseleff, pentru a sta față în față cu premierul Tudose și a pune pe masă toate nemulțumirile din ultima perioadă. Șeful Executivului va prezenta lista miniștrilor de care nu este mulțumit și care trebuie să părăsească Guvernul, chiar dacă au susținerea partidului, și se va tranșa și problema 'amestecului partidului în activitatea executivă'.


VIDEO EXCLUSIV/ Povestea Ruxandrei Manea, românca ce a trăit cinci ani în Coreea de Sud. 'Am mâncat viermi de mătase. Acolo este un snack popular pe stradă'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii