De Andreea Radu,

Forțe impresionante s-au deplasat în localitatea Pecineaga, pentru a-l căuta pe Iulian Alexandru Biţică, băiatul de opt ani dispărut deja de o zi și jumătate. În această seară, căutările continuă și după lăsarea întunericului, au anunțat autoritățile din Constanța.

Noi detalii au ieșit la iveală în acest caz. Înainte să dispară, copilul a fost surprins de camerele de supraveghere când se plimba cu rolele. Ulterior, rolele lui au fost găsite la aproximativ doi kilometri distanță de locuința sa, undeva la marginea satului.

„Nu avem nicio ipoteză plauzibilă, avem mai multe ipoteze pe care lucrăm şi nimic concret în acest moment”, a spus Mircea Vizitiu, inspector şef adjunct IPJ Constanţa, informează Observator.tv.

Femeia care trăiește cu tatăl copilul a povestit că Iulian și-a petrecut aproape toată ziua de sâmbătă în apropierea casei, iar la ora prânzului, în jurul orei 12:00, el nu s-a întors acasă să mănânce.

„Fata a mâncat, dar când m-am dus să-l chem pe el, nu era. Am zis cine ştie, mă, poate se plimbă pe stradă, lasă-l că vine înapoi, că el a mai făcut chestii din astea, se plimba pe acolo, înapoi. Venea înapoi”, a povestit femeia.

Tatăl copilului spune că trei ore mai târziu l-a văzut pe Iulian plimbându-se în continuare cu rolele și i-a spus să meargă acasă.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

„I-am spus să meargă acasă şi…, că eu trebuia să merg undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era”, a povestit omul.

Ultima oară, băiețelul a fost văzut de o vecină, la două sute de metri de casă. Abia la ora 19, tatăl lui Iulian a anunțat dispariția.

„Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu pot să-l vadă pe nicăieri”, a declarat Claudiu Biţică, tatăl copilului, scrie Observator.tv.

Poliţia a luat în calcul toate variantele. Un fost iubit al mamei băiatului a ajuns la audieri, iar mașina lui a fost verificată.


Citeşte şi:

VIDEO | Un șofer inconștient a făcut o depășire pe linie continuă, în curbă! „Îl omoram, și ce? Am asigurare”

Poarta durerii. Nimeni nu e responsabil pentru moartea, în curtea școlii, a unei copile de 7 ani? „Indiferența voastră ne ucide”, acuză elevii

Regizorul filmului-protest „Les Miserables”, premiat la Cannes, a găsit la București aceleași probleme ca-n Paris: “Îi susțin pe români să iasă în stradă. Au ajuns la putere unii cărora le pasă doar de propriile interese”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile