Mergi direct la conținut »
Tatăl tinerei ucise la metrou: “Este vina autorităţilor”. Mama și mătușa au plecat spre București
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tatăl tinerei ucise la metrou: “Este vina autorităţilor”. Mama și mătușa au plecat spre București

Tatăl tinerei ucise la metrou: “Este vina autorităţilor”. Mama și mătușa au plecat spre București

Tatăl tinerei ucise la metrou face primele declarații. Distrus de durere, bărbatul a declarat că nu s-a putut uita la imagini. Acesta crede că este vina autorităților.

De Livia Lixandru,

O tânără de 25 de ani a fost împinsă în fața metroului de o femeie de 36 de ani. Anterior, atacatoarea a încercat un gest similar asupra unei alte tinere, de 20 de ani, care a reușit să scape. Din păcate, fata de 25 de ani a murit sub privirile șocate ale celor din jur.

„Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor“, a declarat tatăl victimei, potrivit adevărul.ro.

Mama și mătușa fetei au plecat spre București.

La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei, mai ales că a încercat să comită un gest similar asupra unei alte tinere, care a reușit să se salveze. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice.

Citește și

Adrien Brody, la a doua vizită în România: „Sunt aici să o susțin pe Alexandra”

EXCLUSIV. Monica Gabor vrea ”vacanță secretă” în România pentru Irina

Close
Închide
  Close