Mergi direct la conținut »
Tatăl unui copil internat cu sindrom hemolitic uremic dă în judecată spitalul din Piteşti
Ştiri Libertatea > Ştiri

Tatăl unui copil internat cu sindrom hemolitic uremic dă în judecată spitalul din Piteşti

Tatăl copilului care a fost externat, luni, de la Marie Curie, intenţionează să depună plângere împotriva medicilor din Piteşti deoarece, spune el, aceştia nu s-au ocupat aşa cum ar fi trebuit de fiul lui.

De Clara Vacaru,

Bobi Mădan cere demisia medicilor şi spune că a discutat cu alţi părinţi despre posibilitatea de a-şi face dreptate în tribunal.  „Nu şi-au făcut deloc treaba. Să vă deplasați acolo să vedeți cum se comportă cu părinții și cu copii și cu toată lumea. Ca şi cu nişte animale. La infecţioase îmi spunea că copilul nu este în regulă şi mă trimitea înapoi la pediatrie. La pediatrie zicea că e bine şi mă trimitea înapoi la infecţioase. Şi tot aşa. Ne plasa ca pe o minge. Am cerut foaia de internare și avea copilul 7kg 800 și l-am pus pe cântar și avea dupa vreo 3 zile vreo 9 kg și ceva. Și i-am întrebat dacă vi se pare ok. Și atunci s-au speriat și ei că au văzut că nu e în regulă.

O să încerc să fac ceva, am vorbit şi cu ceilalţi părinţi. Cred că o stau spitalul în judecată. A fost un coşmar. Plecăm acasă fericiţi, mulţumim medicilor de la Marie Curie„, a spus tatăl copilului, înainte de a pleca acasă cu acesta.

Close
Închide
  Close