MENIU CAUTĂ
08 Iul. 2012 16:18

Te-ai fi gândit la aşa ceva? Află ce a făcut Băsescu, în weekend, la Cotroceni

Distribuie

Atât sâmbătă, cât şi ieri, Băsescu a avut întâlniri cu consilierii personali şi cu lideri ai PDL, pentru a stabili strategia cu care va aborda referendumul din 29 iulie, când românii vor hotărî dacă îl mai vor sau nu la Cotroceni. Ieri, preşedintele suspendat a ajuns la serviciu la volanului Loganului său alb, la ora 9.00, îmbrăcat la costum, apoi a participat la Sf. Liturghie la biserica din incinta Administraţiei Prezidenţiale, au declarat surse din anturajul lui Băsescu. Aceleaşi surse afirmă că Băsescu şi-a făcut şi ordine printre lucrurile personale din birou, de unde şi-a luat unele obiecte cu valoare sentimentală.
Azi, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, se va prezenta la Palatul Cotroceni, unde Traian Băsescu îi va preda atribuţiile de şef al statului până în 29 iulie. Antonescu ar putea conduce România chiar din biroul recent eliberat al lui Băsescu, însă apropiaţi de-ai liderului PNL nu cred că Antonescu va folosi fotoliul lui Băsescu.

Crin Antonescu vrea vot cu «taxă» pentru românii din afara ţării

Liderul PNL Crin Antonescu (foto), cel care va fi şi preşedinte interimar al României până pe 29 iulie, vrea ca românii din Diaspora să poată vota doar dacă plătesc cel puţin un impozit. El a propus condiţionarea dreptului la vot de plata a cel puţin unui impozit în ţară, fie că e pe teren, pe casă sau alt tip de venit impozabil.

Comentarii