Mergi direct la conținut »
Telefoane ieftine de Black Friday 2017
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Telefoane ieftine de Black Friday 2017

Telefoane ieftine de Black Friday 2017. Începând de zilele acestea o mulțime de produse urmează să fie disponibile cu ocazia Black Friday la reducere. Vor exista, astfel, și câteva telefoane ieftine de Black Friday 2017 care ar putea să îți atragă atenția.

Black Friday 2017 ar putea reprezenta o bună oportunitatea dacă își dorești un telefon mobil nou. În magazinele de profil, dar mai ales online, pe siteurile consacrate ai să găsești telefoane ieftine de Black Friday 2017, dacă ai să prospectezi atent piața.

Telefoane ieftine de Black Friday 2017. Libertatea îți oferă câteva variante de telefoane ieftine de Black Friday 2017:
Pentru nostalgici, Black Friday ar putea să fie ocazia perfectă pentru achiziționarea unui Nokia 3310. Mai ales acum, când va fi și redus, deși el nu costă prea mult încă de la relansare. Redus cu 14%, îl puteți găsi aici.

La un preț mai mare, dar și mult mai bine echipat decât Nokia 3310, Samsung Galaxy J7, varianta din 2017, cu un ecran de 5,5 inci full HD, tot dual SIM și cu o baterie de 3.600 mAh, poate fi găsit redus aici.

Și Huawei P10 Lite ar putea fi o variantă bună de Black Friday. Dual Sim, cu un procesor Octa Core, 3 GB RAM și cameră de 12 MP, acest telefon se preconizează că va fi în top 10 vânzări de ”Vinerea Neagră”. La eMAG este redus, momentan, cu 14%.

Telefoane ieftine de Black Friday 2017

Dacă vrei să îți iei cu adevărat un telefon ieftin, care să coste doar un leu, dar să închei și un contract valabil pe 24 de luni cu o companie de telefonie mobilă, verifică oferte de AICI sau de AICI.

Dacă încă nu te-ai decis cu privire la smartphone-ul pe care să îl alegi, îți prezentăm și aici câteva telefoane pe care să le cumperi de Black Friday 2017.


Citește și: Simona Halep și iubitul ei petrec vacanța de iarnă împreună. ”E o situație delicată”


 

Close
Închide
  Close