Mergi direct la conținut »
Telekom consideră că informaţiile legate de vânzarea companiei sunt speculaţii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Telekom consideră că informaţiile legate de vânzarea companiei sunt speculaţii

Telekom consideră că informaţiile legate de vânzarea companiei sunt speculaţii

După apariția informației că Telekom ia în calcul să se retragă din România, acţionarul elen OTE Group, deţinut de grupul german Deutsche Telekom, a transmis că nu comentează pe seama speculațiilor. 

De Andreea Radu,

Potrivit Adevărul.ro, acţionarul elen OTE Group, deţinut de grupul german Deutsche Telekom, a transmis: „În conformitate cu practica companiei noastre, nu comentăm pe seama speculaţiilor”.

Miercuri, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Telekom ia în calcul să se retragă din România și că în prezent au loc negocieri pentru împărțirea sa.

Abonații și drepturile TV vor fi preluați de Orange și RCS-RDS. Mai precis, francezii se vor alege cu partea de telefonie mobilă, iar RDS cu bucata din Telekom care ține de televiziune.

Telekom a intrat pe piața din România în 2014. În 2011, compania germană a cumpărat pachetul majoritar al OTE, operatorul elen care deținea la acel moment Cosmote și Romtelecom.

Foto: HEPTA


GSP: Seism în economia românească! Telekom negociază împărțirea între Orange și RCS


 

Close
Închide
  Close