Mergi direct la conținut »
Temperaturi de -49 de grade resimțite luni dimineață, la Călimani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Temperaturi de -49 de grade resimțite luni dimineață, la Călimani

Temperaturi de -49 de grade resimțite luni dimineață, la Călimani

Temperaturi de -49 de grade resimțite luni dimineață în România din cauza vântului care a suflat cu putere, accentuând senzația de frig.

Vântul puternic a accentuat puternic senzaţia de frig în toate zonele aflate sub atenţionare cod galben şi portocaliu de ger şi ninsori viscolite.

Astfel, luni dimineaţa la ora 7.00, temperaturile resimțite au ajuns până la minus 49 de grade Celsius la Călimani, în nord-estul ţării.

Și la Întorsura Buzăului, polul tradiţional al frigului în România, s-au înregostrat temperaturi resimțite de -41 de grade.

Termometrele au coborât până la minus 24 de grade la Călimani, minus 23 de grade la Toaca, Ceahlău, minus 22 de grade la Întorsura Buzăului şi minus 20 de grade la Joseni.

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod portocaliu de ninsori și viscol, în București și alte 12 județe, unde sunt așteptate ninsori abundente și viscol puternic.

Vezi prognoza meteo pentru perioada martie – mai 2018 și află cum va fi vremea în următoarele trei luni.


Citește și: EXCLUSIV / Prezentatorul Christian Sabbagh va îmbrăca uniforma de polițist? Vedeta Kanal D a fost ”ochită” pentru a fi imaginea Poliției Române

Close
Închide
  Close