Mergi direct la conținut »
Tensiuni în PSD. Primul susținător al Ecaterinei Andronescu. Tudose: ”Scrisoarea trebuie discutată în partid”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Tensiuni în PSD. Primul susținător al Ecaterinei Andronescu. Tudose: ”Scrisoarea trebuie discutată în partid”

Tensiuni în PSD. Primul susținător al Ecaterinei Andronescu. Tudose: ”Scrisoarea trebuie discutată în partid”

Tensiuni în PSD. Primul susținător al Ecaterinei Andronescu. Fostul premier Mihai Tudose spune că scrisoarea transmisă de colega sa ”trebuie discutată în partid”, așa cum ar trebui discutată și scrisoarea lui Niculae Bădălău, transmisă în ianuarie. 

De Sorina Ionaşc,

Fostul premier face apel la calm și își ceartă, voalat, colegii care ”au înfierat la luarea de poziții publice”, după scrisoarea transmisă de Ecaterina Andronescu.

„Nu înţeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică. Păi nu vi se pare că ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziţii în public? Haideţi să ne păstrăm pentru discuţiile din partid. Plus tonul folosit. Putem să fim sau să nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimănui”, a afirmat Mihai Tudose, pentru Mediafax.

Fostul premier face referire la liderii PSD care au criticat-o public pe Ecaterina Andronescu, printre care și senatorul Liviu Pop și primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

„Eu cred că este nevoie de o discuţie în partid şi nu numai pe temele supuse atenţiei de dna Andronescu. A fost şi scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Şi aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greşea, dar hai să vorbim înăuntru şi cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deţine adevărul absolut”, a adăugat Mihai Tudose.

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Liviu Dragnea să-și dea demisia din funcția de președinte PSD

 

Close
Închide
  Close