MENIU CAUTĂ

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, despre Ecaterina Andronescu și Victor Ponta. ”Au luat-o pe calea eșecului”

Distribuie

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, i-a atacat dur pe Ecaterina Andronescu și Victor Ponta. Tudorache a fost deranjat de solicitarea Ecaterinei Andronescu, fost lider PSD, care le-a cerut demisiile lui Liviu Dragnea și premierului Viorica Dăncilă.

Daniel Tudorache a intervenit după ce Ecaterina Andronescu a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, precum și demisia Guvernului Dăncilă.

Mă tot caută unul și-altul să-mi dau cu părerea despre o supărare a doamnei Ecaterina Andronescu la adresa conducerii PSD. Deși, de obicei, las politica pe planul doi, acum cred că este momentul să spun public ceea ce cred. Probabil că doamna profesor universitar nu se opintește pentru sine, ci pentru a dezgropa din mormântul politic un posesor de doctorat acuzat de plagiat. Este regretabil că doamna Andronescu a ales să trateze în acest mod PSD și milioanele de oameni care ne susțin, partid și oameni care i-au oferit, timp de decenii până în acest moment, șansa de a-și pune în practică viziunea și ideile. Îmi pare sincer rău că doamna Andronescu a ales să abandoneze decența și să o apuce pe calea politicianismului, un drum cu un singur sens – eșecul. Un drum la capătul căruia o așteaptă, deja, domnul Ponta”, a declarat Tudorache, potrivit dcnews.ro.


Citește și: Vânătoare de vrăjitoare? Un tânăr a fost „săltat” de jandarmi când voia să intre la meci. Acuzat că a furat arma jandarmeriței, a fost amendat pentru… un banner!

Citește mai multe despre Daniel Tudorache, Ecaterina Andronescu, Victor Ponta, piata victoriei și PSD pe Libertatea.

Comentarii