MENIU CAUTĂ
26 Oct. 2017 17:10

Cele mai ieftine apartamente din Bucureștii Noi. Ce cumperi cu 21.000 de euro?

Distribuie

Cartierul Bucureștii Noi din nord-vestul Capitalei s-a dezvoltat semnificativ pe parcursul ultimii ani, iar grație magistralei 4 de metrou care trece pe aici a devenit foarte atractiv pentru cei care vor să găsească o locuință într-o zonă liniștită, din care să ajungă ușor în orice altă parte a orașului.

Aici ai la dispoziție numeroase supermarketuri unde îți poți face cumpărătorile, dar și spații verzi, Parcul Bazilescu aflându-se chiar în centrul cartierului.

Nici prețurile nu sunt foarte piperate, cea mai ieftină locuință din Bucureștii Noi fiind scoasă la vânzare pentru suma de 21.000 de euro.

Găsești, mai jos, cele mai ieftine apartamente de vânzare în Bucureștii Noi, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

  • Cea mai ieftină garsonieră din Bucureștii Noi – 21.000 de euro

Cea mai ieftină garsonieră din acest cartier se află în zona Străulești și poate fi cumpărată cu 21.000 de euro. Locuința, cu o suprafață utilă de 21 de mp, se află la ultimul etaj al unui bloc vechi și poate fi achiziționată parțial mobilată. În plus, prețul este negociabil, conform anunțului de vânzare. Găsești aici mai multe detalii despre această garsonieră din Bucureștii Noi

  • Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Bucureștii Noi – 43.900 de euro

Cu 43.900 de euro poți să cumperi un apartament cu 2 camere la demisolul unui bloc cu 2 etaje aflat pe Strada Bârlogeni, la 2 minute de metrou. Aici anunțul de vânzare al apartamentului

  • Cel mai ieftin apartament cu 3 camere din Bucureștii Noi – 54.000 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere din Bucureștii Noi costă 54.000 de euro și este amplasat la demisol într-un bloc nou cu 2 etaje de pe Strada Jiului. Locuința este mobilată de lux și utilată cu mașină de spălat rufe, cuptor cu microunde, aragaz, hotă, televizor și aspirator.

Galerie foto – mai multe imagini cu apartamentul

  • Cel mai ieftin apartament cu 4 camere din Bucureștii Noi – 86.000 de euro

Locuința aflată într-un bloc din 2007 este extrem de spațioasă, având o suprafață utilă de 121 de mp. Apartamentul cu 3 camere are două băi și se vinde nemobilat, dar dotat cu centrală proprie. Aici anunțul de vânzare al acestui apartament din Bucureștii Noi

Citește mai multe despre apartament și garsoniera pe Libertatea.

Comentarii