Mergi direct la conținut »
Apartamentele din acest cartier îți oferă cel mai bun randament dacă vrei să le cumperi pentru a le da în chirie
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Apartamentele din acest cartier îți oferă cel mai bun randament dacă vrei să le cumperi pentru a le da în chirie

Apartamentele din acest cartier îți oferă cel mai bun randament dacă vrei să le cumperi pentru a le da în chirie

Dacă iei în calcul achiziționarea unei garsoniere sau a unui apartament în București pentru a-l da ulterior în chirie, atunci este bine să alegi cartierul potrivit, dacă vrei ca investiția ta să aibă cel mai bun randament.

În momentul de față, cele mai profitabile zone din București pentru a urma sistemul buy-to-let, care a devenit tot mai popular în ultima perioadă și este considerat o alternativă la plasarea banilor în depozite bancare sau în fonduri de pensii, sunt Crângași și Grozăvești.

Acestea sunt frecventate de studenți, dar au trecut recent și printr-un val de dezvoltări pe partea de spații pentru birouri, motiv pentru care tineri profesioniști caută să închirieze locuințe în zonă pentru a sta mai aproape locul de muncă.

Apartamentele din Crângași oferă chiar și un randament de 7,5% fiind foarte potrivite pentru o astfel de investiție.

Găsiți, mai jos, cele mai ieftine garsoniere și apartamente cu 2 camere scoase la vânzare, în ultima perioadă, în Crângași care pot fi cumpărate și apoi date în chirie.

Topul celor mai ieftine garsoniere din Crângași

  1. Cea mai ieftină garsonieră din Crângași – 32.900 de euro

Cea mai ieftină garsonieră din Crângași poate fi cumpărată cu 32.900 de euro și este amplasată într-un bloc vechi, din 1975. Locuința, confort 1, situată la ultimul nivel al unui bloc cu 4 etaje din apropierea stației de autobuz Piața Crângași, se vinde mobilată și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider și aragaz. Mai multe detalii aici

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 
  1. Garsonieră în Crângași lângă metrou – 33.500 de euro

Garsoniera, confort 2, are o suprafață utilă de 30 de mp și este amplasată într-un bloc vechi cu 4 etaje. Aceasta este dotată cu centrală termică proprie și se vinde complet mobilată și utilată.

Blocul este situat la mai puțin de 150 de metri de stația de metrou Crângași. Găsești aici anunțul de vânzare

  1. Garsonieră la 5 minute de Piața Crângași – 39.000 de euro

O garsonieră aflată la 5 minute de mers pe jos de Piața Crângași a fost scoasă la vânzare recent de către proprietari pentru suma de 39.000 de euro. Locuința, confort 2, are o suprafață utilă de circa 24 de mp și poate fi achiziționată cu toate obiectele de mobilier necesare și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider, televizor și cuptor cu microunde. Vezi aici ai multe detalii despre această proprietate

Topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din Crângași

  1. Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Crângași – 39.000 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Crângași costă cât o garsonieră și se află la parterul unei vile.

Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania
Recomandări

Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania

 

Apartamentul, semidecomandat, este nemobilat și necesită renovare. Află mai multe aici

  1. Apartament cu 2 camere în bloc vechi – 40.000 de euro

Locuința se află la ultimul etaj al unui bloc din 1962 și necesită renovare. Apartamentul are și un balcon pe toată suprafața bucătăriei și a sufrageriei.

Blocul se află la doi pași de stația de autobuz Mehadiei. Anunțul de vânzare al apartamentului aici

  1. Apartament cu 2 camere cu vedere la parc – 46.500 de euro

Apartamentul cu 2 camere, semidecomandat, se află într-un bloc vechi din zona Constructorilor și are vedere spre parc.

Acesta este dotat cu centrală proprie și a fost renovat recent. Cum arată interiorul apartamentului

Care sunt principalele avantaje ale sistemului buy-to-let

Atunci când vrei să faci o investiție imobiliară și să dai apoi în chirie locuința achiziționată trebuie să iei în calcul faptul că randamentele variază în funcție de o serie de factori, printre care se numără localizarea proprietății, condițiile de piață și tipul proprietății.

Chiar și în aceste condiții, achiziția unei locuințe spre închiriere este considerată a fi o investiție profitabilă care aduce proprietarului o serie de avantaje, precum potențialul de creștere a valorii de piață a proprietății, creșterea pieței chiriilor și accesul ușor la finanțare externă prin varianta ipotecării bunului achiziționat.

Close
Închide
  Close