MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 17:54

Topul celor mai mici chirii din Vitan. Unde te muți cu 300 de euro pe lună?

Distribuie

Cartierul Vitan poate fi alternativa ideală dacă vrei să te muți în chirie aproape de centrul Bucureștiului, dar nu îți permiți un apartament la Piața Unirii, și vrei să ai și un mall la doi pași de casă.

Chiriile în această zonă a Capitalei încep de la 300 de euro/lună la apartamentele cu 2 camere și pot ajunge chiar și la 1.200 de euro/lună, dacă vrei un apartament de lux.

Imobiliare.ro îți prezintă, mai jos, topul celor mai mici chirii din Vitan.

  1. Apartament complet mobilat și utilat – 300 euro/lună

Cu 300 de euro/lună poți să te muți într-un apartament renovat, complet mobilat și utilat cu mașină de spălat rufe, frigider, aer condiționat și aragaz.

Locuința, aflată la etajul 6 al unui bloc din zona Vitan-Auchan, este disponibilă imediat pentru chiriași.

Galerie foto – cum arată apartamentul cu cea mai mică chirie din Vitan

  1. Apartament pe Calea Vitan – 320 euro/lună

Cu 20 de euro în plus pe lună poți închiria un apartament cu 2 camere spațios, complet mobilat și utilat, de pe Calea Vitan. Locuința se află într-un bloc situat la 20 de metri de stația de autobuz Stadion Olimpia și la puțin peste 700 de metri de stația de metrou Mihai Bravu.

Mai multe detalii despre acest apartament găsiți aici

  1. Apartament în zona Vitan Mall – 340 euro/lună

Apartamentul este decomandat, deci poți să îl împarți cu un prieten dacă nu ai bani să acoperi tot costul său, și este situat într-un bloc construit în 1996.

Cum arată interiorul apartamentului cu 2 camere din Vitan

  1. Apartament renovat, dar nemobilat– 340 euro/lună

Cu 340 de euro/lună poți să închiriezi un apartament cu 2 camere, decomandat, proaspăt renovat. Aceasta este o opțiune bună dacă ai deja o serie de corpuri de mobilier pe care le poți utiliza pentru a-l mobila.

Apartamentul este dotat cu 2 aparate de aer condiționat și este situat la 100 de metri de stația de autobuz Stadion Olimpia.

Vezi aici anunțul de vânzare al acestui apartament

  1. Apartament modern pe strada Zizin – 350 euro/lună

Cu 10 euro în plus pe lună găsești un apartament complet mobilat, modern și spațios, pe strada Zizin. Acesta este amplasat într-un imobil aflat la doar 50 de metri de stația de metrou Mihai Bravu, deci vei ajunge oriunde în oraș foarte rapid.

 

Galerie foto – cum arată interiorul apartamentului

4 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere când închiriezi un apartament

Atunci când vrei să închiriezi un apartament trebuie să nu pierzi din vedere o serie de aspecte. În primul rând, trebuie să iei în considerarea starea locuinței în care ai vrea să te muți. Atenție la mucegai și la gândaci, pentru că acestea sunt probleme dificil de eradicat. În plus, asigură-te că locuința este curată și bine întreținută.

Anunțuri imobiliare – apartamente de închiriat în Vitan

Un alt aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere este starea de funcționare a instalațiilor electrice și sanitare. Orice problemă trebuie discutată cu proprietarul și remediată înainte să te muți în locuință.

Este bine, totodată, ca apartamentul pe care vrei să îl iei în chirie să aibă o serie de dotări de bază care sunt prea costisitoare pentru a fi acoperite din buzunarul tău, precum o mașină de spălat sau un aragaz.

Nu uita, de asemenea, să te interesezi la valoarea întreținerii. Calculează costurile suplimentare pe care va trebui să le plătești pe lângă chirie și vezi dacă îți mai permiți apartamentul respectiv.

Citește mai multe despre apartament, chirie și vitan pe Libertatea.

Comentarii