Mergi direct la conținut »
VIDEO. Tornade filmate pe un câmp din Galați. Județul s-a aflat sub cod portocaliu de averse
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO. Tornade filmate pe un câmp din Galați. Județul s-a aflat sub cod portocaliu de averse

VIDEO. Tornade filmate pe un câmp din Galați. Județul s-a aflat sub cod portocaliu de averse

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri seara, pe 22 iunie, mai multe atenţionări nowcasting de averse, una dintre ele fiind de tip cod portocaliu pentru localităţi din judeţul Galaţi.

De altfel, în această seară, au fost gospodării inundate și circulație dificilă pe DN 25 în județul Galați, în urma unei ploi torenţiale.

Mai mult, un gălățean a filmat mai multe tornade abătute asupra acestui județ. Două tornade au fost filmate, vineri, pe un câmp din apropierea comunei Cuca, din judeţul Galaţi, de un bărbat care a postat imaginile spectaculoase pe Facebook. „În apropriere de comuna Cuca. Galaţi. Aşa ceva nu am văzut decât în filme…”, a scris internautul pe Facebook. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM. Află cum va fi vremea în următoarea perioadă, în intervalul 23 iunie – 1 iulie.


Citește și: UE impune taxe vamale pe motocicletele Harley Davidson, whisky-ul Jack Daniels și mașinile de spălat Whirlpool


 

Close
Închide
  Close