MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 18:58

UPDATE / Trafic reluat pe bulevardul Dacia. A fost blocat de un copac căzut peste o conductă de gaze și pe rețeaua de contact a troleibuzelor

Distribuie

Trafic blocat pe bulevardul Dacia, pe 14 februarie. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, în seara zilei de miercuri, 14 februarie, pe bulevardul Dacia din Capitală, între strada  Polonă și Calea Dorobanților, sensul spre Piața Romană.

UPDATE – ORA 18.58:  Brigada Rutieră a Capitalei anunță că traficul pe bulevardul Dacia din Capitală, între strada Polonă și Calea Dorobanților, sensul spre Piața Romană, a fost reluat în condiții normale, după ce a fost blocat din cauza unui copac care a căzut pe rețeaua de contact a troleibuzelor și peste o conductă de gaze.


Din cauza ploii și a vântului, un copac a căzut pe rețeaua de contact a troleibuzelor și peste o conductă de gaze, care s-a fisurat, fiind înregistrate scurgeri de gaze, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Regia Autonomă de Transport București (RATB) precizează că sunt afectate, fiind blocate,  troleibuzele liniilor 79 și 86, nu și linia de autobuz 133, iar la fața locului au fost trimise echipe de intervenție ale Regiei.

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod galben de precipitații abundente și vânt puternic, în perioada 13-15 februarie. Vezi care sunt zonele afectate!

FOTO – Realitatea TV


CITEȘTE ȘI…

VIDEO EXCLUSIV/Asta e LIBERTATEA. Un gest mic, pentru o rușine mare. Scrisoare către Ţara Soarelui Răsare

Psihologul Libertatea, despre Valentines Day: E o presiune socială. Trebuie să-ți dovedești iubirea, altfel, se supără partenerul'


 

Loading...
Comentarii