Mergi direct la conținut »
Cozi mari de autovehicule la trecerea peste Dunăre, în Galați. Traficul e afectat, după defectarea unui bac
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cozi mari de autovehicule la trecerea peste Dunăre, în Galați. Traficul e afectat, după defectarea unui bac

Cozi mari de autovehicule la trecerea peste Dunăre, în Galați. Traficul e afectat, după defectarea unui bac

Unul dintre cele două bacuri de mare capacitate, care asigură traversarea mașinilor peste Dunăre, la Galați, s-a defectat recent. Din această cauză, zilnic se formează cozi mari de autovehicule la Punctul de Trecere Bac peste Dunăre, care face legătura între malul municipiului Galaţi şi cel al localităţii tulcene I.C.Brătianu.

De Dragoș Tănase,

Potrivit acestora, în prezent se derulează lucrări de reparaţii pentru ca bacul defect să poată fi repus în funcţiune până la sfârşitul săptămânii, potrivit reprezentanţilor companiei care asigură traficul între cele două maluri, citați de Agerpres.

În mod normal, transbordarea autovehiculelor şi pasagerilor se face cu trei bacuri, două mari, cu o capacitate de câte 300 de tone fiecare, şi unul mic, de 25 de tone, în prezent fiind indisponibil unul din cele două bacuri mari.

Din această cauză, timpul de aşteptare pentru urcarea pe bac a autovehiculelor a crescut, ajungând chiar şi la peste o oră.

Programul de circulaţie al bacurilor de pe malul gălăţean spre cel tulcean este zilnic în intervalul orar 05.30-22.00, iar noaptea se pot organiza curse speciale, în funcţie de solicitări sau urgenţe, potrivit sursei citate.

În urmă cu un an, circulaţia cu bacul pe Dunăre a fost oprită pentru 24 de ore, între Tulcea şi Galaţi, din cauze tehnice.

FOTO: radioiasi.ro


Citește și… VIDEO / Client bătut de taximetriști, în Galați. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!


 

Close
Închide
  Close