Mergi direct la conținut »
VIDEO / Mai mulți taximetriști au bătut un client, în Galați. Victima are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Mai mulți taximetriști au bătut un client, în Galați. Victima are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale

VIDEO / Mai mulți taximetriști au bătut un client, în Galați. Victima are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale

O cameră de supraveghere din Galaţi a surprins, weekend-ul trecut, imagini cu un puternic impact emoțional. Un conflict dintre un taximetrist și un client a degenerat într-o bătaie generală, după ce șoferul și-a chemat colegii prin stație.

De Dragoș Tănase,

Victima, grav rănită, în urma bătăii pe care a încasat-o, are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, scrie Express de Dunăre.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

 

Robert, un tânăr în vârstă de 19 ani, şi-a aniversat ziua de naştere, în noaptea de 6 spre 7 aprilie, la un restaurant din Galaţi, iar după terminarea petrecerii, în jurul orei 04.30, a chemat un taxi, fiind însoțit și de un prieten.

Luase cu el o boxă, pe care a vrut s-o bage în portbagajul taxiului, dar pentru că nu încăpea, băiatul a trântit de câteva ori capota, moment în care taximetristul l-a atenţionat să îi strică maşina, potrivit Observator TV.

O altă variantă ar fi că șoferul le-a reproșat celor doi că îi murdăresc bancheta cu bagajele, iar băieții au decis să coboare şi să ia alt taxi.

Ulterior, între cei doi a avut loc un puternic schimb de replici, aşa că şoferul de taxi a chemat ajutoare prin staţie spunând că are probleme cu un client.

În scurt timp, şi-au făcut apariţia mai mulţi taximetrişti, dintre care cel puţin şapte l-au pus pe băiat la pământ şi l-au lovit cu bâte de baseball, pumni şi picioare în față.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

În urma incidentului, Poliţia a deschis dosar penal de lovire şi alte violenţe, dar şi de furt şi distrugere, pentru că în timpul altercației, victimei îi cade telefonul mobil pe jos, fiind sustras de la fața locului.

Recent, un client care a atacat un taximetrist… a sfârșit tragic. Șoferul, jandarm în viața de zi cu zi, l-a împușcat mortal!


Citește și… Un taximetrist din Focșani a fost amenințat cu cuțitul de un client. Agresorul a fugit cu mașina

FOTO | Ce „clientă” a găsit un taximetrist din Craiova. „O fi venit Iulia Albu în oraș?”

FOTO | O taximetristă româncă din Spania a fost strangulată și incendiată de doi clienți. Cum a reușit să scape cu viață


 

Close
Închide
  Close