MENIU CAUTĂ

Traficul pe Autostrada Bucureşti-Constanţa este oprit. S-au desprins dale din carosabil

Distribuie

Traficul pe Autostrada Bucureşti - Constanţa este oprit, marţi seară, pe sensul spre Capitală. Autostrada este blocată în dreptul localităţii Brăneşti, după ce mai multe dale s-au desprins din carosabil. Circulația este deviată de mai multe echipaje ale Poliției Rutiere.

Traficul pe Autostrada Bucureşti – Constanţa este oprit, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 20 al sensului de mers către Capitală.

În dreptul localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, mai multe dale s-au desprins din carosabil, motiv pentru care circulaţia în această zonă este oprită pentru moment în vederea efectuării lucrărilor urgente de reparaţii.

Traficul este deviat prin parcarea existentă în zonă, astfel că autoturismele evită prin dirijare locul afectat, după care revin pe autostradă în imediata apropiere şi îşi continuă drumul.

Infotrafic precizează că se încearcă remedierea problemei de către angajaţii CNAIR, la faţa locului fiind prezente echipaje pentru a repara urgent zona afectată.


Documentul oficial care confirmă informațiile publicate de Libertatea: Cocaină cu paracetamol la peste 200 de euro gramul, vândute clienţilor din dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”


 

Comentarii