Mergi direct la conținut »
VIDEO / Tragedia din Genova, filmată din elicopter. Urmările dezastrului Galerie foto
8imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO / Tragedia din Genova, filmată din elicopter. Urmările dezastrului

VIDEO / Tragedia din Genova, filmată din elicopter. Urmările dezastrului

Imaginile surprinse dintr-un elicopter arată amploarea dezastrului din Genova, după ce un pod s-a prăbușit. În acest moment, bilanțul se ridică la 35 de morți, dintre care și un român, însă operațiunea de căutare a victimelor este departe de a se încheia.

Aproximativ 20 de mașini și camioane au fost distruse în urma prăbușirii, iar numeroase victime ar putea să se afle încă sub dărâmături.

Salvatorii au lucrat fără pauză, sperând că ar putea să găsească supraviețuitori sub podul prăbușit. În total, aproximativ 300 de pompieri din Italia, ajutați de câini speciali antrenați, au intervenit.

„Nu ne pierdem speranța”, a spus un oficial pentru AFP, punctând că oamenii vor lucra „încontinuu, până când ultima victimă este scoasă”.

Sute de oameni au fost evacuați din zonele aflate în apropiere, existând temeri că și alte porțiuni ale viaductului ar putea să se prăbușească. Cauza tragediei nu este cunoscută încă, dar martorii au povestit că podul s-a prăbușit în urma unei furtuni, după ce ar fi fost lovit de fulger.


Citește și:

Close
Închide
  Close