Mergi direct la conținut »
Loteria Română organizează o Tragere Specială de Paște. Care e programul agențiilor Loto, în minivacanța de Paște și 1 Mai
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Loteria Română organizează o Tragere Specială de Paște. Care e programul agențiilor Loto, în minivacanța de Paște și 1 Mai

Loteria Română organizează o Tragere Specială de Paște. Care e programul agențiilor Loto, în minivacanța de Paște și 1 Mai

Loteria Română anunță că va organiza o Tragere Specială de Paște, sâmbătă, 27 aprilie, când va suplimenta și fondurile de câștig, precizând că în zilele de joi, 25 aprilie 2019, si duminică, 28 aprilie 2019, nu se organizează trageri loto. După Tragerile Loto Speciale de Paște, următoarele trageri loto vor avea loc joi, 2 mai!

De Dragoș Tănase,

Astfel, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, pe 27 aprilie va organiza doua trageri: una principală și alta suplimentară.

Totodată, Loteria Română a anunțat și care este programul agențiilor sale, în minivacanța de Paște și 1 Mai.

La tragerile loto de duminică, 21 aprilie 2019, Loteria Română a acordat 25.309 câștiguri, în valoare totală de 1.371.967,98 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 19,25 milioane lei (peste 4 milioane euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 2,58 milioane lei (peste 543.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 8,28 milioane lei (peste 1,74 milioane euro), iar la categoria a ÎI-a, la același joc, reportul este de peste 283.000 lei (aproximativ 60.000 euro), în timp ce la Noroc Plus, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 28.000 lei.

La Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de aproximativ 156.000 lei (aproximativ 33.000 euro), iar la Super Noroc, a rămas în joc un report cumulat în valoare de peste 308.000 lei (aproximativ 65.000 euro).

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Loto 6 din 49. Cum să câștigi la Loto

Iată câteva sfaturi demne de urmat, dacă doriți să vă creșteți șansele de a câștiga la Loto:

Loto 6 din 49. Cumpără mai multe bilete

Este regula de aur pe care o urmează cei care câștigă frecvent la loterie, și, deși nu iau sume mari, faptul că își achiziționează la multe lozuri nu face altceva decât să le crească semnificativ șansele. Este pur și simplu o chestiune legată de probabilitate. Deși, faptul că plătești pentru atât de multe bilete, pe o perioadă îndelungată, presupune un profit mai mic, totuși nu te lăsa descurajată de astfel de gânduri. Dacă asta presupune să joci la loterie, de ce să te împiedici tocmai de regula de aur, aceea de a cumpăra biletele.

Loto 6 din 49. Nu alege numere consecutive

Conform studiilor, sunt șanse mici să fie extrase numere care să se succeadă. Desigur, totul ține de noroc, așa că mai bine gândește-te la numere cât mai diferite, ca îți crești posibilitatea de câștig. Dacă totuși ai un sentiment bun în legătură cu numerele consecutive, cel mai bine ar fi să nu alegi mai mult de două.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Loto 6 din 49. Nu alege numere din aceeași categorie

Cu cât mai variat, cu atât mai bine pentru norocul tău. Așadar, nu alege numere din aceleași intervale. Probabilitatea să câștigi în astfel de condiții este destul de mică, apreciază experții.

Loto 6 din 49. Nu pune ca numere date de naștere

Majoritatea oamenilor care joacă la loterie pun pe bilete datele de naștere ale lor. Asta înseamnă mult mai multe numere cuprinse până la 31. Asta nu înseamnă că nu poți câștiga la loto, însă există posibilitatea să împarți câștigul cu mult mai mulți oameni.

Sursa & FOTO: loto.ro


Citește și… Rezultatele tragerii Loto 6/49 din 21 aprilie 2019. Care sunt numerele câștigătoare


 

 
 
Close
Închide
  Close