Mergi direct la conținut »
Traian Băsescu la parada de 1 decembrie. A venit cu toți nepoții după el | FOTO Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Traian Băsescu la parada de 1 decembrie. A venit cu toți nepoții după el | FOTO

Traian Băsescu la parada de 1 decembrie. A venit cu toți nepoții după el | FOTO

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este prezent la parada de 1 Decembrie, organizată la Arcul de Triumf din Capitală. N-a venit singur, ci însoțit de cei trei superbi nepoți ai săi.

De Dana Aramă,

Parada de Ziua Națională a României a adunat o mulțime de oameni la Arcul de Triumf din Capitală.

Printre cei care au venit să urmărească parada de 1 Decembrie se află și fostul președinte al României, Traian Băsescu, care anul acesta a împlinit 66 de ani.

Fostul lider de la Cotroceni nu a venit singur, ci însoțit de cei trei nepoți ai săi, dar și de fiica cea mare, Ioana Băsescu.

Traian Băsescu i-a ținut de mână pe Sofia Anais și Traian, nepoții pe care îi are de la fiica sa cea mică, Elena Băsescu, care au fost adorabili îmbrăcați în port tradițional românesc.

Lângă fostul președinte și cei doi nepoți s-a aflat și fiica cea mare a acestuia, Ioana Băsescu, care l-a ținut în brațe pe fiul ei, Radu, ambii îmbrăcați, de asemenea în costum tradițional.

„Cu bunicul la Parada Militară de Ziua Ţării”, a scris Traian Băsescu pe contul său de pe o rețea de socializare, unde a publicat și mai multe fotografii cu nepoții săi.


Citește și: EXCLUSIV/O mămică a adunat în jurul ei 80.000 de producători. Fermierii on-line!


 

Close
Închide
  Close