Mergi direct la conținut »
Trăiește o nouă viață: o tânără a slăbit 60 de kilograme. Cum a reușit, într-un timp record | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Trăiește o nouă viață: o tânără a slăbit 60 de kilograme. Cum a reușit, într-un timp record | VIDEO

Conner Rensch, o tânără de 26 de ani, din Nebraska, face furori în toată lumea după ce a învins obezitatea și a trecut de la 120 de kilograme, la 60, în numai 2 ani.

De Miruna Darcovici,

Conner a avut o adolescență de coșmar, kilogramele în plus aducându-i critici și chiar umilințe din partea colegilor, care o numeau ”grasă și urâtă”. Ba chiar, în timpul facultății, una dintre colege i-a spus că ar trebui să se sinucidă pentru că arăta astfel. Fata însă nu s-a lăsat învinsă de cuvintele dure și s-a ambiționat, a mers la un nutriționist, care a ajutat-o să scape de pofta pentru dulciuri, și s-a apucat de sport, cu un antrenor personal.

conner

În numai doi ani, Conner nu numai că a scăpat de jumtate din greutatea corporală, însă a participat și la un concurs de frumusețe pe car l-a câștigat, devenind un exemplu pentru zeci de mii de oameni de pe rețelele de socializare.

Tânăra arată acum ca un fotomodel de succes, însă efectele transformări au lăsat urme pe abdomenul ei. Ea spune însă că nu îi este rușine cu ele.

”M-am gândit ceva până să-mi fac publică povestea. Publicarea de fotografii online cu mine mă speria și nu mi-am imaginat vreodată că voi participa la un concurs de costume de baie, dar mi-am dat seama că dacă îmi propun, pot reuși să fac orice. A fost pentru prima dată când am purtat costum de baie și le-am arătat oamenilor că sunt mândră de ceea ce am realizat. Sunt mândră de cicatricile pe care le am, pentru că ele spun povestea mea și arată cât de departe am ajuns”, a mărtuisit Conner.

Close
Închide
  Close