Mergi direct la conținut »
Tramvaiele liniilor 16 și 36 nu mai ajung în Pipera, din cauza unor lucrări la calea de rulare. STB a introdus linia navetă de autobuz 616
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tramvaiele liniilor 16 și 36 nu mai ajung în Pipera, din cauza unor lucrări la calea de rulare. STB a introdus linia navetă de autobuz 616

Începând de ieri, tramvaiele liniilor 16 și 36 nu mai ajung în Pipera, din cazua unor lucrări la calea de rulare de la intersecția Şos. Petricani/ Str. Fabrica de Glucoză.

De Dragoș Tănase,

Acestea circulă pe un traseu scurtat, pe traseele de bază între „Piața Sf. Gheorghe”, respectiv „Republica”, cu întoarcere în bucla de la intersecția Bd. Lacul Tei/ Str. Petricani/ Str. Doamna Ghica.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul afectat, Societatea de Transport București (STB) a înființat linia navetă 616, care circulă între terminalele „Platforma Industrială Pipera” şi „Piața Bucur Obor”, pe traseul Bd. Dimitrie Pompeiu, Şos. Petricani, Bd. Lacul Tei, Str. Maica Domnului, Str. Reînvierii, Str. Turmelor, Şos. Colentina, cu întoarcere pe Şos. Stefan cel Mare, Str. Lizeanu, Str. Maica Domnului, apoi traseul de ducere.

Autobuzele vor efectua opriri, astfel:

  • pe sensul de mers către „Platforma Industrială Pipera”, pe Şos. Colentina în stația „Bucur Obor”, comun cu cele ale liniilor 66 şi 143, pe Str. Lizeanu în stația nou înființată “Reînvierii”, înaintea intersecției cu Str. Reînvierii, pe Str. Maica Domnului în noua stație “Alexandru cel Bun” (amplasată după intersecția cu Str. Alexandru cel Bun), pe Bd. Lacul Tei, în stațiile „Maica Domnului” şi „Universitatea Tehnică de Construcții”, pe Şos. Petricani şi Bd. Dimitrie Pompeiu, comun cu cele ale liniilor 343 şi N125;
  • pe sensul de mers către „Bucur Obor”, pe Şos. Petricani şi Bd. Dimitrie Pompeiu comun cu cele ale liniilor N125, 343, precum şi în stația nou înființata „Rocin” în zona stației de tramvai, pe Bd. Lacul Tei în stațiile „Bd. Lacul Tei” şi „Universitatea Tehnică de Construcții”, comun cu cele ale liniilor 182 şi 282, precum şi în stația nou înfiintată „Grigore Moisil” (înaintea intersecției cu Str. Maica Domnului, la cca. 80 m), pe Str. Maica Domnului în noile stații „Alexandru cel Bun” şi „Reînvierii” (amplasate după intersecția cu Str. Alexandru cel Bun, respectiv înaintea intersecției cu Str. Reînvierii), apoi pe Str. Turmelor în stația nou înființată „Şoseaua Colentina” (amplasată înaintea intersecției cu Şos. Colentina).

La începutul lunii iulie, STB anunța că introduce linie de autobuz în Pipera și trimite mai multe tramvaie pe liniile 16 și 36.

Close
Închide
  Close