Potrivit cotidianului eluniversal.com, în aeronava prezidențială cu care a călătorit Enrique Pena Nieto în mandatul său s-ar fi consumat băuturi alcoolice în valoare de 200.000 de dolari. Este vorba doar de primii săi 3 ani de mandat, în perioada 2012-2015.

Pentru călătoriile cu avionul prezidențiale, comenzile de băuturi alcooloice au totalizat 746 de sticle de vin roșu, whisky, tequila și coniac.

Băuturile au fost dintre cele mai fine: vin roșu marca Monte Xanic Cabernet, Sauvignon și Merlot, whisky Chivas Regal vechi de 12 ani, tequila Maestro Tequilero Reposado și coniac Hennesy.

În urmă cu câteva luni, fosta primă doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a anunțat că se separă de Enrique Pena Nieto. Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani.

FOTO: Northfoto

Citește și:  Fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

Urmărește-ne pe Google News