Mergi direct la conținut »
Trebuia să primească un rinichi de la soțul ei, dar nu a mai apucat. A murit cu o lună înainte de transplant făcând ceva inimaginabil
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Trebuia să primească un rinichi de la soțul ei, dar nu a mai apucat. A murit cu o lună înainte de transplant făcând ceva inimaginabil

Trebuia să primească un rinichi de la soțul ei, dar nu a mai apucat. A murit cu o lună înainte de transplant făcând ceva inimaginabil

Emma Carolan se lupta de 20 de ani cu boală renală care a lăsat-o în nevoia de a face. în mod constant, dializă. Soțul ei, Daniel, urma să-i doneze un rinichi, dar cu o lună înainte de operație, femeia de 33 de ani a fost găsită moartă în casa ei din Portsmouth, Marea Britanie.

În dimineața de 22 iulie paramedicii au fost chemați la locuința cuplului, iar Emma a fost pronunțată moartă. Femeia nu a avea nicio rană suspectă, iar detectivii au exclus posibilitatea ca ea să fi fost ucisă, potrivit dailymail.co.uk.

Rezultatele post-mortem au relevat că în sistemul femeii erau urme de cannabis, dar și 18 micrograme de cocaină pe mililitru de sânge. Medicul legist care a condus investigația a declarat că drogurile au nimicit trupul și așa slăbit al Emmei.

Mai mult, din cauza consumului de droguri, pe lângă boala renală, Emma avea semnele unei boli de inimă. Daniel a recunoscut că el și soția lui au consumat droguri.

Foto Facebook


Exatlon & Co, pericole pentru participanți! Vedeta care era să-și piardă un picior la Ultimul Trib: „A trăit clipe de teroare”


 

Close
Închide
  Close