Mergi direct la conținut »
Trei morți și 30 de răniți, în urma unei bătăi într-un cimitir din Moscova| VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Trei morți și 30 de răniți, în urma unei bătăi într-un cimitir din Moscova| VIDEO

Trei morți și 30 de răniți, în urma unei bătăi într-un cimitir din Moscova| VIDEO

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte aproximativ 30 au fost rănite și 50 arestate, într-o altercaţie violentă în care au fost implicate aproximativ 200 de persoane, în curtea unui cimitir din oraşul rus Moscova, informează Sputnik News.

 

Circa 200 de persoane, din două grupuri rivale, au fost implicate în altercaţia produsă sâmbătă dimineaţă în Cimitirul Hovanskoi, situat la periferia sud-vestică a Moscovei. În urma violențelor trei persoane au murit după ce au fost lovite de glaonțe, alte 30 au fost rănite, zece fiind în stare gravă și 50 de persoane au fost reţinute. Printre persoanele implicate în scandal, majoritatea au fost migranți, ce erau „înarmați” cu bâte,bastoane, și bare de metal.
Surse citate de presa rusă susțin că printre morți s-ar afla și un polițist, însă autoritățile nu au confirmat încă informația. Răfuiala se pare că a pornit între două bande rivale de muncitori din cimitir care au încercat să-şi impună controlul asupra cimitirului. Supremaţia le-ar asigura monopol asupra tuturor locurilor de muncă de acolo.

Close
Închide
  Close