Mergi direct la conținut »
Trei români au murit într-un accident înfiorător produs în Anglia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Trei români au murit într-un accident înfiorător produs în Anglia

Trei români au murit într-un accident înfiorător produs în Anglia

Trei români au murit într-un accident înfiorător produs în Anglia, în apropierea localității Corby. Un al patrulea a fost grav rănit și se zbate între viață și moarte.

Incidentul șocant a avut loc, luni, pe şoseaua A427 din Anglia, în zona oraşului Corby, scrie observator.tv.

La volanul mașinii se afla Ciprian Merlă, un tânăr de 22 de ani din Piatra Neamț. În mașină se mai aflau Gheorghe Sofițchi, din localitatea suceveană Marginea și Tatiana Chiosa, o femeie în vârstă de 40 de ani, tot de origine română.

La un moment dat, un şofer ar fi încercat să depăşească maşina românilor, apoi a acroșat autoturismul în care se aflau aceștia. În acel moment, Ciprian nu a mai putut controla vehiculul care a pătruns pe contrasens. Acolo s-a ciocnit violent de un alt vehicul condus de un tânăr de 23 de ani, care se află și el în stare critică.

În urma accidentului, cei trei români au murit pe loc, relatează  The Telegraph.

„Nu mi-am imaginat niciodată că o să pleci atât de devreme. Odihneşte-te în pace. Aş vrea să blestem, dar nu ştiu pe cine. Aş vrea să înjur, dar să îmi zici tu pe cine. Prea devreme ai plecat şi fără bilet de întors. O să ne revedem curând”, a scris unul din apropiații tânărului din Marginea, cunoscut de prieteni ca „Jony”.


Citește și VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”


 

Close
Închide
  Close