Mergi direct la conținut »
Trei surori au ajuns la urgențe după ce mama lor le-a spălat cu o soluție pentru deparazitat oile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trei surori au ajuns la urgențe după ce mama lor le-a spălat cu o soluție pentru deparazitat oile

Trei surori au ajuns la urgențe după ce mama lor le-a spălat cu o soluție pentru deparazitat oile

Trei surori, de 6, 8 și 11 ani, au ajuns sâmbătă la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o soluție chimică folosită la animale pentru îndepărtarea căpușelor.

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, echipajele SAJ au fost solicitate în noaptea de sâmbătă spre duminică să intervină în localitatea Coşbuc unde două fetiţe se simţeau rău, după ce au fost spălate de mama cu o substanţă chimică, a notat gazetadecluj.ro.

Mama va fi cercetată penal

„Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a recepţionat o solicitare în localitatea Coşbuc, pentru a asigura asistenţa la trei fetiţe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. S-a alocat un echipaj care la fata locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetiţe (de 6 ani, 8 ani şi 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică neprecizată. 

După măsurile de stabilizare întreprinse la faţa locului, toate trei au fost transportate şi predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca”, a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

În acest caz, Poliţia Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, mama fetiţelor, o femeie de 45 de ani, fiind cercetată penal. Oamenii legii au stabilit că fetiţele ar fi fost spălate cu o substanţă folosită pentru îmbăierea oilor.


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Close
Închide
  Close