MENIU CAUTĂ

Trei surori au ajuns la urgențe după ce mama lor le-a spălat cu o soluție pentru deparazitat oile

Distribuie

Trei surori, de 6, 8 și 11 ani, au ajuns sâmbătă la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o soluție chimică folosită la animale pentru îndepărtarea căpușelor.

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, echipajele SAJ au fost solicitate în noaptea de sâmbătă spre duminică să intervină în localitatea Coşbuc unde două fetiţe se simţeau rău, după ce au fost spălate de mama cu o substanţă chimică, a notat gazetadecluj.ro.

Mama va fi cercetată penal

„Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a recepţionat o solicitare în localitatea Coşbuc, pentru a asigura asistenţa la trei fetiţe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. S-a alocat un echipaj care la fata locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetiţe (de 6 ani, 8 ani şi 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică neprecizată. 

După măsurile de stabilizare întreprinse la faţa locului, toate trei au fost transportate şi predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca”, a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

În acest caz, Poliţia Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, mama fetiţelor, o femeie de 45 de ani, fiind cercetată penal. Oamenii legii au stabilit că fetiţele ar fi fost spălate cu o substanţă folosită pentru îmbăierea oilor.


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Citește mai multe despre baie, Copii și Spital pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii