Mergi direct la conținut »
Trenuri aduse din Danemarca în România. Vor circula de joi pe ruta Arad-Oradea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trenuri aduse din Danemarca în România. Vor circula de joi pe ruta Arad-Oradea

Trenuri aduse din Danemarca în România. Vor circula de joi pe ruta Arad-Oradea

Astra Trans Carpatic va pune în circulație trenuri cu plecare din Arad către Oradea. Compania a anunțat că programul de circulație este valabil o săptămână, după care va fi ajustat.

Potrivit Digi 24, Astra Trans Carpatic este deținută de omul de afaceri Valeriu Blidar, iar trenurile care vor opera în România au fost cumpărate de la căile ferate daneze și fabricate de firma italiană Ansaldo Breda.

 

Aducerea trenurilor în țara noastră a devenit subiect de dispută între reprezentanții unui ONG dedicat infrastructurii de transport și omul de afaceri.

După ce Mihai Alexandru Crăciun, inițiatorul Asociației Construim România a afirmat într-o o postare pe blogul său că trenurile IC2 ar fi niște trenuri catastrofale din punct de vedere tehnic, Valeriu Blidar a spus că spusele lui Crăciun nu reprezintă decât „un atac murdar” în spatele căruia sunt interesele unor firme concurente.


Prima reacție a lui Cabral, după ce Florin Busuioc a ajuns în stare gravă la spital


 

 

 
 
Close
Închide
  Close