Mergi direct la conținut »
Mai multe trenuri au întârzieri sau au fost anulate, luni dimineață, din cauza condițiilor meteo
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mai multe trenuri au întârzieri sau au fost anulate, luni dimineață, din cauza condițiilor meteo

Mai multe trenuri au întârzieri sau au fost anulate, luni dimineață, din cauza condițiilor meteo

Mai multe trenuri au întârzieri sau au fost anulate, luni dimineață, din cauza condițiilor meteo. Au întârzieri de trenurile care pleacă din Gara de Nord spre Constanta, Craiova, Galați, Ploiești și retur.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a fenomenului de chiciură de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructură și a materialului rulant, trenurile de la București Nord la Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur circulă cu întârzieri, informează CFR Călători.

Acolo unde este necesar, se intervine cu utilaje și cu locomotive Diesel iar călătorii vor fi preluați spre destinații cu trenuri din graficele de circulație sau cu trenuri suplimentare.

Deoarece între Ciulnița și Constanța nu poate fi utilizată tracțiunea cu locomotive electrice, a fost luată decizia anulării următoarelor trenuri:

  • IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 București Nord – Constanța și retur
  • R 8212 Constanța – Fetesti
  • R 8011 București Obor – Fetesti
  • R 8012 Ciulnița – București Obor
  • R 8002 și R 8003 Constanța – Bucureștilor Obor și retur

Pasagerii vor fi preluați de restul trenurilor din grafice.

Informarea de ninsori emisă de meteorologi este valabilă până marți, la ora 21, pentru întreaga ţară. Temporar vor fi precipitații, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau ghețus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice.


Dacă ai o informaţie, fotografie, captură, filmuleţ pe care vrei să le publicăm, trimite-le pe WhatsApp, la numărul 0729.729.000 sau pe site-ul Libertatea.ro, în formularul Ştirea Mea.

Close
Închide
  Close