Mergi direct la conținut »
Întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord, din cauza vremii Galerie foto
8imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord, din cauza vremii

Întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord, din cauza vremii

Trenurile au întârzieri și de câte o oră în Gara de Nord, din cauza vremii nefavorabile. Tabela electronică din zona centrală a Gării este plină cu garniturile care vor ajunge mai târziu decât era prevăzut. În acest moment, sunt în întârziere trenurile din Galați, Suceava, Craiova, Budapesta, Galați și Iași.

De Mihai Niculescu,

În Gara de Nord, călătorii zgribuliți așteaptă venirea trenurilor care să-i ducă în localitățile de destinație, iar zăpada a acoperit peroanele și liniile de tren.

De vineri și până duminică, la ora 18:00, este în vigoare o informare generală de vremea rea.

Din a doua parte a zilei de sâmbătă (15 decembrie) în Dobrogea va ploua, iar în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei şi, local, în Transilvania vor fi precipitaţii mixte şi se va forma polei. Local, precipitaţiile vor fi importante cantitativ.

Povesteşte-ne şi arată-ne cum se simte iarna care a venit prea repede. Dacă la tine în oraş ninge sau dacă ai ajuns într-o zonă cu zăpadă, trimite-ne fotografii pe adresa de email [email protected]


Citește și: Adrian Mutu a depănat, pentru Libertatea, amintiri din perioada Sărbătorilor de Iarnă. „Cadoul copilăriei mele a fost o minge de piele Artex!”


 

Close
Închide
  Close