Mergi direct la conținut »
Trupul fetiței ucise la Baia Mare ar putea fi deshumat. Probele ADN nu ar fi fost prelevate corect
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trupul fetiței ucise la Baia Mare ar putea fi deshumat. Probele ADN nu ar fi fost prelevate corect

Trupul fetiței ucise la Baia Mare ar putea fi deshumat. Probele ADN nu ar fi fost prelevate corect

Trupul fetiței ucise la Baia Mare ar putea fi deshumat, pentru că probele ADN nu ar fi fost prelevate corect. Sunt două săptămâni de când fetița de cinci ani a fost violată și ucisă, iar polițiștii nu au reușit să îl prindă pe autorul crimei. 

Potrivit unor surse citate de jurnalistul Vasile Dale, trupul fetiței ucise la Baia Mare ar putea fi deshumat, pentru că probele ADN nu ar fi fost prelevate corect, astfel că nu sunt concludente.

Polițiștii îl caută de două săptămâni pe autorul crimei, iar cercul de suspecți s-a restrâns la 6 indivizi. Asasinul-pedofil este „vânat” de peste 50 de polițiști, dar ancheta se desfășoară greu, pentru că probele ADN prelevate nu au oferit niciun indiciu cu privire la autorul crimei. Sursele citate de jurnalistul Vasile Dale spun că, de fapt, probele ADN nu au fost prelevate corect, de aceea ar fi nevoie de deshumarea trupului micuței.

Pe de altă parte, surse judiciare au declarat pentru Libertatea că, cel puțin pe datele existente în acest moment, în acest stadiu al anchetei nu este luată în calcul posibilitatea ca trupul micuței să fie deshumat.

După descoperirea cadavrului micuței Estera, polițiștii au audiat zeci de persoane, fără însă a obține o informație care să-i apropiea de găsirea autorului crimei.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și PSD Maramureș au anunțat că oferă recompense oricui are informații care să ajute la prinderea criminalului, însă recompensa nu atrage pe nimeni, iar asasinul-pedofil este și la această oră liber.


FOTO | O cameră video care înregistra tastarea PIN-ului a fost descoperită într-un bancomat. Tu poți vedea unde este ascunsă?

Close
Închide
  Close