Mergi direct la conținut »
Un român, bodyguard la un club, ucis la Londra de Revelion. A murit în timp ce încerca să își apere colegii!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român, bodyguard la un club, ucis la Londra de Revelion. A murit în timp ce încerca să își apere colegii!

Un român, bodyguard la un club, ucis la Londra de Revelion. A murit în timp ce încerca să își apere colegii!

Un român de 33 ani, angajat al unui club din Londra, a fost ucis de un grup de bărbați, care încercau să intre fără invitație la o petrecere de Revelion. Grupul ar fi fost înarmat cu mai multe arme albe. Alături de acesta, au fost atacați alți doi bărbați și o femeie, care au ajuns la spital, cu răni care nu le pun în pericol viața.

Poliția londoneză a făcut apel la toți cei care pot oferi informații, să se adreseze organelor competente, pentru a putea ajuta în cursul anchetei.

Presa britanică îl numește „erou” pe românul care a murit făcându-și datoria, relatează Antena 3.

Mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme de foc au încercat să intre în club în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie, acolo având loc o petrecere exclusivistă. Românul era unul dintre cei şase oameni care asigurau paza şi ordinea la intrare.

Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii săi, dar a fost rănit cu o sabie. Apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a înjunghiat direct în inimă.

Iniţial, presa engleză scrisese că Tudor a fost împuşcat de aproape. S-a aflat apoi că de fapt a fost ucis cu o lovitură de cuţit, după ce el pusese la pământ cinci dintre agresori, potrivit declarațiilor unui coleg al său, citat de Observator TV.

Tânărul era din octombrie la Londra, unde emigrase din România, alături de iubita sa. „Era un om tare bun. Venisem aici şi visam să avem copii împreună”, a declarat aceasta, sfâșiată de durere, pentru Evening Standard.

Anul trecut, în noiembrie, un bărbat din Brăila, a fost ucis în Marea Britanie. A fost bătut cu bâtele pe stradă de mai mulți indivizi.

FOTO – observator.tv


Citește și… Scandal uriaș: Gigi Becali, atacat în Poiana Brașov de fostul ginere al lui Traian Băsescu. Ce s-a întâmplat între omul de afaceri și Syda


 

Close
Închide
  Close