Mergi direct la conținut »
Turist din Belgia, blocat în Masivul Piatra Craiului. Bărbatul a fost salvat după trei zile Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Turist din Belgia, blocat în Masivul Piatra Craiului. Bărbatul a fost salvat după trei zile

Turist din Belgia, blocat în Masivul Piatra Craiului. Bărbatul a fost salvat după trei zile

Un turist din Belgia a rămas blocat în Masivul Piatra Craiului timp de trei zile din cauza ninsorii și a viscolului. Bărbatul a fost coborât de pe munte de jandarmii și salvamontiștii din Zărnești.

Jandarmii montani și doi salvamontiști din Zărnești au intervenit pentru a salva un bărbat care a fost suprins de ninsoarea viscolită în apropierea refugiului Comisul masivul Piatra Craiului.

„După o deplasare pe timp de noapte şi prin zăpadă viscolită, jandarmii şi salvamontiştii au ajuns în zona refugiului, găsind persoana în cauză, care se afla izolată pe munte de trei zile. Deşi era bine echipată pentru trasee montane, schimbările bruşte ale condiţiilor meteo au pus-o în dificultate, împiedicând-o să înainteze către oraşul Zărneşti”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Brașov.

Salvatorii i-au oferit turistului haine de schimb și ceai cald pentru a se încălzi. Bărbatul din Belgia a fost transportat la spitalul oraşului Zărneşti pentru a i se verifica starea de sănătate.

sursă foto: Jandarmeria Brașov


Citește și VIDEO | Negustorii de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova, discuții șocante cu ofițerii sub acoperire de la DGA: ”E bine două bastoane? Da, da, cât ai matale!”


 

Close
Închide
  Close