Mergi direct la conținut »
Adrian Ţuţuianu anunţă că va activa ca senator independent: "Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Adrian Ţuţuianu anunţă că va activa ca senator independent: "Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi!"

Adrian Ţuţuianu anunţă că va activa ca senator independent: „Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi!”

Adrian Ţuţuianu a anunţat, luni, că va activa ca senator independent. după demiterea sa din PSD şi după ce a pierdut funcţia de vicepreşedinte al Senatului. "Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi!", a spus el, în plen.

De Valentina Postelnicu,

Adrian Ţuţuianu a venit la tribuna plenului pentru a le mulţumi colegilor din conducerea Senatului pentru colaborarea, în perioada în care a deţinut funcţia de vicepreşedinte al forului.

Ţuţuianu a mai spus că nu a renunţat la atacarea în justiţie a deciziei PSD de a-l da afară din partid. În plus, a spus el, în Senat va activa în perioada în care îşi caută dreptatea în funcţie, ca senator independent, neafiliat unui grup politic.

„Miercuri, în absenţa mea, am pierdut sprijinul politic pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului. Este un moment care mă obligă, în primul rând, să vă mulţumesc tuturor pentru colaborare şi în al doilea rând să vă spun că a fost o onoare pentru mine să fac parte din conducerea acestei Camere, o Cameră care şi-a îndeplinit de foarte multe ori rolul de a fi, cum spunea Alexandru Ioan Cuza, cu rol ponderator în sistemul politic şi administrativ românesc. Datorită acestei situaţii, sigur că voi acţiona în continuare ca senator independent neafiliat până când voi epuiza toate căile de atac statutare din interiorul PSD şi sigur voi parcurge şi toate etapele prevăzute de lege, pentru că am de gând să merg în Justiţie cu acest subiect. Până atunci, vreau să vă spun că voi fi în spate, acolo, în ultimul rând, cu domnul Botnariu”, a spus el.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

„Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi”, a mai spus Ţuţuianu, în finalul discursului.

Preşedintele de şedinţă, senatorul PSD Claudiu Manda, i-a replicat: „Sper că atunci când v-aţi referit la atacarea în instanţă v-aţi referit la calitatea de membru PSD, nu la cea de vicepreşedinte al Senatului”.

Citeşte şi: Catedrala Mântuirii Neamului în cifre. Recordurile pe care le deține. E mai înaltă decât Casa Poporului și are cel mai mare clopot din lume

Close
Închide
  Close