Mergi direct la conținut »
Twitter a suspendat un cont cu numele lui Vladimir Putin. Care este motivul invocat
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Twitter a suspendat un cont cu numele lui Vladimir Putin. Care este motivul invocat

Twitter a suspendat un cont cu numele lui Vladimir Putin. Care este motivul invocat

Twitter Inc. a anunţat miercuri, 28 noiembrie,  că a suspendat un cont pentru că deţinătorul folosea numele președintelui rus Vladimir Putin pe platforma de social media.

Purtătorul de cuvânt al  Twitter, Ian Plunkett, a precizat că respectivul cont suspendat nu era unul afiliat lui Putin.

„Suspendăm @putinRF_eng pentru impersonare, în baza unei sesizări valide din partea oficialilor ruşi”, a precizat Plunkett, citat de Agerpres.

Twitter-cont suspendat-Vladimir Putin

Potrivit imaginilor arhivate de pe cont, acesta fost creat în noiembrie 2012, avea aproximativ un milion de urmăritori şi posta, de obicei, link-uri oficiale guvernamentale cu apariţiile publice ale lui Vladimir Putin.

„Account suspended

This account has been suspended. Learn more about why Twitter suspends accounts, or return to your timeline”, scrie acum pe respectivul cont.

Până acum, Kremlinul nu a făcut nicio declarație pe marginea acestei informaţii. Vara trecută, Twitter a suspendat 70 de milioane de conturi suspecte, în două luni.

Katy Perry, Justin Bieber și Barack Obama au pierdut fiecare peste 2 milioane de urmăritori pe Twitter după ștergerea masivă de conturi.


Citește și… Dublu de la TVR! Loredana, Andra și Carlas Dream au prins „Cerbul” de coarne! Artiștii au încasat de două ori mai mult decât de obicei pentru recitalul de la Brașov


 

Close
Închide
  Close