Mergi direct la conținut »
UDMR anunţă că votează bugetul de stat pe 2019. Kelemen Hunor: "Eu cred că majoritatea problemelor au fost rezolvate"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

UDMR anunţă că votează bugetul de stat pe 2019. Kelemen Hunor: „Eu cred că majoritatea problemelor au fost rezolvate”

UDMR va vota, vineri, proiectul de buget de stat e 2019, după ce amendamentele Uniunii au fost acceptate în plenul comun al celor două Camere.

”După discuțiile de săptămâna trecută și după proiectul dezbătut, eu cred că majoritatea problemelor au fost rezolvate. Au fost câteva chestiuni care necesitau corecții și s-au rezolvat (…) Lucrurile arată cu totul și cu totul altfel față de acum două-trei săptămâni , a anunţat liderul UDMR Kelemen Hunor, după o şedinţă a grupurilor reunite ale UDMR.

Preşedintele UDMR a mai spus: „Dacă astăzi, mâine când se va vota pe articole nu se va schimba nimic în ceea ce privește amendamentele noastre, atunci la votul final vom vota bugetul”.

UDMR a transmis încă din prima zi de dezbateri, în plen, că proiectul bugetului de stat pe 2019 este unul optimist.

„Este un buget optimist, cu câteva domenii cu creşteri de alocare accentuate, o propunere mai bună decât proiectul de buget iniţial pus în dezbatere, dar al cărei succes depinde aproape exclusiv de atitudinea ministerelor de linie de a folosi eficient resurse alocate. În funcţie de dezbaterile din plenul Camerelor reunite, grupurile parlamentare UDMR vor decide asupra atitudinii de vot la votul final”, a declarat, miercuri, liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila-Zoltan, la dezbaterile generale.

Citeşte şi: O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

Close
Închide
  Close