MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 08:46

VIDEO/ Ultima dorința a fiului fotbalistului Cosmin Pașcovici. I-a fost îndeplinită la scurt timp după ce a murit

Distribuie

Fostul fotbalist Cosmin Pașcovici le-a transmis jucătorilor echipei naționale a României un mesaj emoționant în care i-a rugat pe "tricolori" să câștige meciul cu Lituania pentru fiul său, un fan mare al echipei naționale. 

„Am să vă spun pe scurt: băiețelul meu, Denis, a făcut sâmbătă un atac cerebral, este la spital, în comă. Creierul îl are inundat de sânge, nu știm dacă va mai trăi sau va mai putea lupta. Dimineață l-am anunțat pe prietenul meu, Cătălin Gheorghiu, și m-a întrebat dacă am nevoie de ceva. Și i-am spus: Da. L-am rugat dacă puteți meciul acesta să-l jucați pentru Denis, băiețelul meu luptător, care se zbate între viață și moarte, el fiind un fan mare al echipei naționale. Mi-aș dori din toată inima, poate o să fie ultimul meci pe care îl va prinde, mi-aș dori să câștigați pentru el. Vă mulțumesc mult”, este mesajul emoționant al lui Cosmin Pașcovici publicat pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal.

Mesajul a ajuns la jucători prin intermediul antrenorului Cosmin Contra, coechipier la echipa națională cu Pașcovici. Din păcate, meciul a venit prea târziu pentru Denis și familia sa, băiatul de doar 14 ani, plecând dintre noi până la ora începerii partidei.

Dar selecționerul României a dedicat victoria de joi seara de la Vilnius familiei Pașcovici și lui Denis. „Această victorie o dedicăm familiei Pașcovici care trece prin momente foarte grele. Eu am jucat cu el la echipa națională, îl cunosc, știu că au suferit 14 ani, s-au bucurat de acest copil cât au putut. A fost un luptător, este un exemplu pentru noi, chiar înainte de meci, la ședința tehnică, le-am pus video-ul trimis de Pașcovici în care ne-a rugat să câștigăm pentru băiatul lui. Sper că i-am alinat puțin din această pierdere enormă”, a declarat, extrem de emoționat, Cosmin Contra la finalul partidei câștigate de 1-2 de România.

Denis, fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici, a murit joi, 11 octombrie, la vârsta de 14 ani, pe care îi implinise pe 20 septembrie. Denis a trecut prin numeroase operații, intervenții pe creier pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, tratamente dure de chimioterapie şi radioterapie şi nu se mai putea deplasa, fiind imobilizat în căruciorul cu rotile.

Cosmin Pașcovici, care a activat la echipe precum Dinamo și Farul, a plecat în străinătate, la un moment dat, să muncească pentru a face rost de bani pentru tratamentele medicale ale fiului său, Denis.

De un an și jumătate, Pașcovici, 40 de ani, rupsese orice legătură cu fotbalul. S-a angajat la „Catena”, unde este agent de vânzări.


Citește și: Respins de femeia pe care o iubea, un bărbat din Timișoara a făcut un gest care i-a adus DIICOT-ul pe cap


 

Citește mai multe despre cosmin contra, Cosmin Pascovici și Denis Pascovici pe Libertatea.

Comentarii