Mergi direct la conținut »
Ultima imagine publicată de Gabi Rîpan, studenta ucisă în accidentul provocat de prietenul ei, în județul Cluj
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ultima imagine publicată de Gabi Rîpan, studenta ucisă în accidentul provocat de prietenul ei, în județul Cluj

Ultima imagine publicată de Gabi Rîpan, studenta ucisă în accidentul provocat de prietenul ei, în județul Cluj

Gabi Rîpan, tânăra de 20 de ani, s-ar fi pregătit pentru o noapte de distracție. Cel puțin asta reiese din ultima fotografie pe care studenta a publicat-o cu câteva ore înainte de a-și pierde viața în accidentul provocat de prietenul ei, în localitatea Florești din județul Cluj.

Tânăra de 20 de ani din Suceava era studentă la Facultatea de Management din cadrul Universității „Babeş-Bolyai”din Cluj.

Gabi Rîpan a postat pe contul de Instagram o fotografie, cu doar câteva ore înainte de a muri în accidentul din Florești, scrie observator.tv.

sursă foto: Instagram / observator.tv

Duminică noaptea, Gabi se afla într-un autoturism marca Mercedes, care îi aparținea, care era, însă, condus de un tânăr de 19 ani, din Floreşti. La un moment dat, șoferul a intrat într-o depășire și a pierdut controlul pentru că mașina a derapat.

Din cauza vitezei, autoturismul de lux s-a rupt în două, după ce s-a lovit violent de un stâlp de metal de pe marginea drumului.

Aflată pe scaunul din dreapta șoferului, Gabi a murit în urma accidentului, iar șoferul a fost grav rănit, fiind transportat la spital.

Cine este șoferul care a provocat accidentul mortal

Potrivit Ziar de Suceava, Ştefan Tudor Cârjă este șoferul de 19 ani, din Floreşti, care a provocat accident înfiorător din Florești, în care studenta din Suceava a murit. Tânărul a fost operat de medici care au încercat să îi salveze un picior. Medicii spun că Ștefan a fost aruncat peste un gard în urma impactului violent.

Ultima imagine publicată de Gabi Rîpan, studenta ucisă în accidentul din Florești

Potrivit poliţiştilor, tânărul se afla sub influenţa drogurilor în momentul în care a produs tragedia.


Citește și Pe urmele tatălui: fetița de doi ani a Andreei Bălan s-a cerut pe scena teatrului! Ella pare să-și fi ales cariera


 

Close
Închide
  Close