Mergi direct la conținut »
Pe urmele tatălui: fetița de doi ani a Andreei Bălan s-a cerut pe scena teatrului! Ella pare să-și fi ales cariera
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Pe urmele tatălui: fetița de doi ani a Andreei Bălan s-a cerut pe scena teatrului! Ella pare să-și fi ales cariera

Cu ambii părinți artiști, Ella are toate șansele să-și aleagă o carieră în același domeniu! Și se pare că primii pași în această direcție sunt deja făcuți. Copila de 2 anișori înclină spre actorie, ca tati, George Burcea, nu spre muzică, în care a făcut carieră mami, Andreea Bălan.

De Ana Maria Păsat,

Zilele trecute, cântăreața și actorul și-au dus fetița la o piesă de teatru pentru copii, “Nepoții lui Tănase”. Nu trăgeau speranțe ca Ella să stea cuminte până la sfârșit. Însă micuța i-am surprins extrem de plăcut: nu numai că a urmărit cu atenție spectacolul, ai cărui protagoniști au fost copii și adolescenți foarte talentați, mulți dintre ei foști concurenți la show-uri gen “Next Star”. Ba chiar, la final, a cerut să urce și ea pe scenă!

Bucuria Ellei în timp ce urmărea piesa a înmuiat-o pe Andreea, care declarase pentru Libertatea, nu cu mult timp în urmă, că și-ar dori ca fiica ei să nu devină artistă:

“Nu-mi doresc ca ea să fie artistă, pentru că e o viață grea. Pare, din exterior, că suntem frumoși, bogați, celebri. Dar nu e așa. Trecem prin multe suferințe, lipsuri, traume emoționale. Bogații celebri au în spate ani de trudă. Orice om de succes nu ajunge acolo pentru că-i cade din cer. Sigur a muncit foarte mult. Mi-aș dori ca ea să fie mai fericită decât am fost eu. Cred că o altă meserie ar face-o mai fericită decât lucrurile prin care am trecut. Dar dacă va veni să spună că vrea să fie actriță, cântăreață, dansatoare, dacă o să văd ceva de genul ăsta, că are înclinații, o să o susțin, nu sunt un părinte tâmpit”.

Finalist la «Vocea României», acum regizor pentru copii

Spectacolul care a fascinat-o pe fetița Andreei Bălan și care are loc în fiecare dimineață de duminică, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, e regizat de Alin Gheorghișan, fost finalist al concursului “Vocea României” (PRO TV) și concurent în sezonului 13 al show-ului “Te cunosc de Undeva!” (Antena 1).

“Spectacolul acesta păstrează rețeta revistei de altădată, pe care cumva, m-am gândit să o pun într-o lumină actuală și, de ce nu, copilărească… La revistă se spune întotdeauna tot ceea ce nu se poate spune altundeva! Important este să învățăm ceva din toată joaca aceasta și să plecăm mai bogați sufletește din sala de spectacol”, a declarat Alin.

CITEȘTE ȘI:

Loți Bölöni, tinerețe fără bătrânețe. Antrenorul își oferă zilnic momente de motivație și de autodepășire pentru a se menține în formă și la aproape 66 de ani

 

 

 

Close
Închide
  Close